Guvernul pregătește scutirea de impozite a celor din HoReCa

0

Ministrul de Finanţe, Florin Cîţu, anunţă că a decis, după discuţii cu premierul Ludovic Orban, să propună în următoarea şedinţă de guvern scutirea de la plata impozitului pentru perioada rămasă până la sfârşitul anului pentru contribuabilii din sectorul HoReCa.

 

De asemenea, el mai afirmă că septembrie este a doua lună consecutivă în care veniturile la buget sunt mai mari decât în aceeaşi lună a anului trecut.

”Veşti fantastice pentru HoReCa! Scutire pentru plata impozitului specific până la sfarşitul anului! Pentru contribuabilii care plătesc impozit specific unor activităţi (restaurante, hoteluri, baruri), după discuţii cu premierul Ludovic Orban am decis să propun în următoarea şedinţă de guvern SCUTIREA de la plata impozitului pentru perioada rămasă până la sfârşitul anului 2020”, a anunţat ministrul de Finanţe, Florin Cîţu, pe pagina sa de Facebook.

Sectorul HoReCa deja a beneficiat de o scutire de la plata impozitului specific de 150 de zile în acest an, menţionează oficialul. De asemenea, Cîţu a mai spus că septembrie este a doua lună consecutivă în care veniturile la buget sunt mai mari decât în aceeaşi lună a anului trecut.

2.343 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele