Halep a făcut instrucție cu Victoria Kuzmova: 6-0,6-0

0

Simona Halep, locul 3 WTA, a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-0, 6-0, pe jucătoarea Viktoria Kuzmova din Slovacia, locul 46 WTA, calificându-se a patra oară consecutiv în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid.

“A fost bine pentru mine, pentru că jocul a fost mai rapid, hai să spun că am putut juca în cel mai bun stil. Cred că totul a mers foarte bine pentru mine astăzi şi am dominat meciul, am simţit mingea, fiecare lovitură, sunt mulţumită de meciul de astăzi. Nu cred că a fost cel mai bun meci al ei, poate a fost agitată un pic înainte de meci, este un mare turneu şi nu este uşor să faci faţă jucătoarelor de top, am fost şi eu în această situaţie. Dar eu pot să spun că am jucat cel mai bun tenis, m-am simţit bine pe teren. Mai am dublu astăzi, trebuie să mai joc puţin, dar e o zi bună, pe care am început-o foarte bine, sper să pot câştiga şi la dublu. Înseamnă mult să revin în sferturi la acest turneu, e special pentru că este unul dintre turneele mele favorite”, a declarat Halep.

În faza următoare, Halep va evolua cu învingătoarea dintre australianca Ashleigh Barty, locul 9 WTA, şi Iulia Putinţeva din Kazahstan locul 43 WTA.

Citește și:Atac armat la o şcoală din Denver: un elev decedat şi alţi şapte răniţi

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele