Halep e campioană în Canada, la Montreal

0

Simona a reușit un nou titlu în Canada, la Montreal după mai bine de două ore și jumătate de joc și trei seturi superdisputate împotriva numărului 3 WTA, Sloane Stephens.

Simona a luat al doilea titlu în la Montreal după un 7-6, 3-6, 6-4. Sportiva română a încheiat cu un as, dar după nu mai puțin de 4 mingi de meci.

Citește și Acesta e rezultatul a 4 meciuri în 48 de ore! Provocare acceptată de Halep, după calificarea în finala Rogers Cup

Simona a ajuns la 42 de partide câștigate în acest sezon. Pentru acest nou titlu, Simona primește un cec în valoare de 519 mii de dolari și peste 500 de puncte WTP.

Simona a declarat că ”A fost o săptămână extraordinară, chiar dacă după prima zi simțeam că mor. (…) Sloane, când joc cu tine mă obligi că joc mai bine”.

În limba română a continuat dojenind spectatorii români care s-au comportat nesportiv, strigând în anumite momente de liniște, dar le-a mulțumit românilor prezenți pentru susținere.

Turneul WTA de la Montreal este dotat cu premii totale de 2,82 milioane dolari americani. La acest turneu au participat nu mai puțin de 6 jucătoare din România.

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele