„Halep e victima unei escrocherii la nivel mare de tot. O victimă a mafiei. WADA a mers la pont”, crede Sorin Constantinescu (AUDIO)

0
- Reclama -

Unul dintre cei mai vechi specialiști în jocuri de noroc din România și om de afaceri, a comentat în direct la Sport Total FM cazul de dopaj al celei mai titrate jucătoare române de tenis.

În opinia lui Sorin Constantinescu, totul a fost premeditat, iar Simona Halep este o victimă a sistemului. Potrivit omului de afaceri, WADA a mers la pont, iar sportiva nu este o trișoare, chiar dacă s-a descoperit că a folosit o substanță ilicită.

„Eu nu mă pricep, că nu-s analist sportiv, dar este evident pentru un om de rând că a fost o victimă a unei escrocherii la nivel mare de tot. WADA s-a dus la pont, pontul nu putea fi dat decât de cineva care știa. I-au administrat medicamentul, au sunat la WADA, ăia au venit și au găsit că e dopată. Eu sunt convins că Simona Halep e o victimă a mafiei, că sunt miliarde în joc. Așa este feelingul meu de depistat trișori. Am prins foarte mulți, am fler”, a spus Sorin Constantinescu.

Amintim, Simona Halep a fost depistată pozitiv la un control anti-doping în timpul US Open și este suspendată provizoriu, până la clarificarea situației. Ea riscă până la 4 ani de suspendare, dacă se va considera că a trișat cu bună știință.

Declarațiile lui Sorin Constantinescu pot fi ascultate mai jos, sau accesând articolul original de pe site-ul www.sptfm.ro, prin link-ul alăturat.

- Reclama -

https://sptfm.ro/sorin-constantinescu-halep-e-victima-unei-escrocherii-la-nivel-mare-de-tot-e-o-victima-a-mafiei-wada-a-mers-la-pont/

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele