Leo Messi își va decide viitorul în următoarele zile

1
- Reclama -

Starul argentinian Leo Messi își va decide viitorul în următoarele zile, după ce contractul cu PSG va ajunge la final în această vară. Chiar dacă a decis să plece de la PSG, Messi nu duce lipsă de oferte. Ajuns la vârsta de 35 de ani, Messi poate semna un contract pe bani grei în Arabia Saudită ori să se întoarcă la FC Barcelona.

 

Conform informațiilor publicate de cotidianul El Mundo Deportivo, Messi nu dorește să treacă prea mult timp până când va decide clubul pentru care va juca. Din acest motiv, el a cerut doar un răgaz de câteva zile pentru a-și decide viitorul și pentru a analiza ofertele pe care le-a primit până acum.

 

O soluție ar fi un transfer la FC Barcelona, însă o ofertă oficială din partea clubului catalan nu a venit până în acest moment. Având în vedere situația financiară în care FC Barcelona se află, șefii clubului au nevoie de aprobarea planului de fezabilitate din partea Ligii de Fotbal din Spania înainte să-l oferteze pe Lionel Messi. În cazul în care va trece prea mult timp, Messi va lua în calcul celelalte oferte pe care le-a primit, conform jurnaliștilor de la El Mundo Deportivo. Una dintre ele este din Arabia Saudită, de la Al-Hilal, care îi oferă 500 de milioane de euro pe sezon, care l-ar face cel mai bine plătit fotbalist din istoria fotbalului.

- Reclama -

De fapt, și dacă ne uităm pe cotele publicate pe NetBet pariuri fotbal putem vedea că marea luptă pentru semnătura lui Messi se dă între un club din Arabia Saudită și FC Barcelona. Astfel, în acest moment un transfer până la 1 septembrie la oricare echipă din Arabia Saudită are cota 2.00, în timp ce unul la FC Barcelona are cota 2.25. Celelalte echipe interesate să-l transfere pe Messi au șanse mai mici în viziunea bookmakerilor: Inter Miami – cota 10.00, Manchester City – cota 13.00, Chelsea – cota 34.00 și Napoli – cota 34.00.

Xavi confirmă interesul pentru Messi

Antrenorul formației FC Barcelona, Xavi, a confirmat interesul pentru Lionel Messi și a mărturisit că a avut și o discuție cu președintele catalanilor, Joan Laporta. ”I-am spus președintelui că revenirea lui Messi face sens. Niciun dubiu, e perfect pentru sistemul nostru și pentru ideea asta. Am un plan tactic în minte cu Leo. E decizia lui. Cred că el trebuie să o facă. Vorbesc cu Leo, da”, a spus Xavi.

Xavi și Messi au fost colegi la FC Barcelona, iar relația bună pe care o are cu el poate conta în revenirea argentinianului pe Camp Nou, mai ales că și fotbalistul este atașat de acest oraș, în care s-a întors adesea în ultimul an când a avut zile libere din partea celor de la PSG.

În plus, presa din Spania scrie că și soția lui Messi și-ar dori ca familia să revină în Barcelona, unde deține mai multe proprietăți și cu toții s-au simțit bine. Rămâne însă de văzut ce alegere va face Messi, în condițiile în care oferta de 500 de milioane de euro pe an este cea mai mare din istoria fotbalului.

Messi are însă amintiri excelente din perioada în care a fost jucătorul celor de la FC Barcelona, alături de care a câștigat de patru ori Liga Campionilor, de 10 ori campionatul din Spania, de șapte ori Cupa Spaniei și de opt ori Supercupa Spaniei. În plus, este și clubul care l-a ajutat în copilărie, motiv pentru care a rămas în continuare atașat.

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.

- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele