Halep nu va participa la Turneul Campioanelor

0

Simona Halep a dat publicităţii un comunicat în care îşi anunţă retragerea de la Turneul Campioanelor, din cauza accidentării la spate.

“Din nefericire, după multe discuţii cu echipa mea şi cu medicii, am luat decizia de a mă retrage de la Turneul Campioanelor. Voiam să termin 2018 la un înalt nivel, după un an incredibil, dar din nefericire accidentarea mea la spate nu s-a vindecat în felul în care am fi vrut şi trebuie să pun înainte sănătatea pe termen lung. Sunt tristă că nu pot să joc la a cincea şi ultima ediţie, aici, la Singapore, dar sunt încrezătoare că aceasta este decizia corectă şi voi face tot ce pot să revin şi să lupt pentru locul meu la Turneul Campioanelor, anul viitor. Singapore este un oraş special şi sunt sigură că fanii se vor bucura să vadă un tenis feminin fantastic în această săptămână”, a declarat Halep, într-un comunicat.

Simona Halep este singura jucătoare în activitate care s-a calificat de cinci ori la rând la Turneul Campioanelor. În acest an, Halep va fi înlocuită la competiţia de la Singapore de olandeza Kiki Bertens, locul 10 WTA.

Citește și: PSD, fără reprezentant la un important summit al Partidului Socialist European! Jurnalist: “O rușine națională”

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele