Halep s-a calificat în finală la Cincinnati!

0

Simona Halep, locul I WTA, va juca a treia finală la Cincinnati, a doua consecutivă, după ce a învins-o cu scorul de 6-3, 6-4, pe Arina Sbalenka din Belarus, locul 34 WTA.

Finala turneului de categorie Premier de la Cincinnati, între Simona Halep, locul I WTA, şi olandeza Kiki Bertens, locul 17 WTA, va avea loc, astăzi, de la ora 21.00.

La Cincinnati, calificarea în finală este recompensată cu un premiu de 262.364 de dolari şi cu 585 de puncte WTA. Câştigătoarea trofeului va primi 530.000 de dolari şi cu 900 de puncte WTA.

“Mă bucur că am jucat bine azi. A fost un meci dificil. Am avut noroc la smash-ul acela ratat de ea în ultimul game. Mă bucur că voi juca a doua finală în două săptămâni.Am întâlnit o adversară foarte bună, care servește puternic. După fiecare prim serviciu mă uitam la tabelă și vedeam cât de rapid servește. A fost foarte greu de returnat. Cred că m-am mișcat bine și am încercat să o joc mai mult pe rever.Am câștigat meciul pentru că am luptat până la final, asta cred. Dacă voi lupta cum am făcut la fiecare meci în acest turneu, sunt sigură că am o șansă bună să câștig finala. Adversara mea din finală joacă bine, va fi o provocare mare. Vreau să dau totul și să câștig în fața acestui public minunat”, a declarat Halep.

Citește și: Europarlamentar PSD acuză presa internațională că a publicat fake-news despre violențele jandarmilor

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele