Handbalistele tricolore au obţinut două victorii la CM

0

Naţionala de handbal feminin a României a învins duminică, la Trier, reprezentativa Sloveniei, scor 31-28 (14-14), în cea de-a doua partidă din grupa A a Campionatului Mondial din Germania, şi este lider, cu 4 puncte.

Pentru România au marcat Neagu 11 goluri, Pintea 6, Buceschi 5, Elisei Ardean 4, Udriştioiu 4, Geiger 1, iar din tabăra slovenă s-a remarcat Gros 10, Stanko 5. În primul meci din grupa A, tricolorele au învins, sâmbătă, Paraguay, cu scorul de 29-17 (16-7).

Antrenorul Ambros Martin a declarat: ”Inima mea este destul de tare, dar azi am câştigat cu inima, echipa a reacţionat bine după ce am fost conduşi, am crezut în noi şi am reuşit să ne impunem. Slovenia a reuşit să înscrie foarte multe goluri, ne-a pus probleme în prima repriză, dar am avut disciplină şi tot ce am vorbit s-a pus în practică. Important este că am preluat conducerea. Aceasta este o echipă cu spirit, fiecare fată îşi ştie rolul. Avem o zi de pauză după două meciuri. Acest rezultat a fost important pentru noi, dar nu decisiv. În această seară ne vom odihni, apoi trebuie să fim pregătiţi pentru Spania”.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele