HBO a anunțat data premierei ultimului sezon din Game of Thrones

0

Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii peliculei Game of Thrones. HBO a anunțat că al optulea și ultimul sezon al serialului îndrăgit de milioane de oameni din întreaga lume va avea premiera pe mici ecrane pe 14 aprilie.

 După mai mult de un an și jumătate de la difuzarea ultimului episode al sezonului 7, premiera celui de-al optulea sezon a fost anunțată de către producători prin intermediul unui clip de promovare intitulat “Crypts of Winterfell”, regizat de laureatul premiului Emmy, David Nutter, care a fost difuzat duminică înainte de difuzarea premierei producției HBO, “True Detective”.

Game of Thrones, fenomen global încă de la primul sezon

 Cel de-al şaptelea sezon al producţiei s-a încheiat în august 2017, înregistrând în SUA, în medie, 30 de milioane de spectatori pe episod, pe platforme media variate.

În 2017, “Urzeala tronurilor/ Game of Thrones” a fost cel mai piratat serial, pentru al şaselea an consecutiv. În luna septembrie 2017, cel de-al şaptelea sezon al serialului “Game of Thrones” fusese piratat de un miliard de ori, potrivit datelor furnizate de Muso, o companie care colectează şi analizează date privind pirateria online.

Încă de la lansare, “Urzeala tronurilor” a devenit un fenomen global şi cel mai iubit serial din istoria HBO. “Game of Thrones” a primit foarte multe premii de la lansare, inclusiv 38 de Primetime Emmy, cinci trofee din partea Sindicatului actorilor americani şi un Peabody Award.

Inspirat de seria de romane ” A Song of Ice and Fire”

Inspirat din seria de romane a lui George R.R. Martin, serialul “Urzeala tronurilor” are o acţiune amplasată într-un regat fictiv, numit Westeros. Magia, aventurile eroice şi elementele fantastice vin în completarea acţiunii din “Urzeala tronurilor”.

Pauza lungă dintre sezoane a fost justificată de către producători prin dorința de a-i perminte scriitorului George R.R. Martin, care au stat la baza peliculei, să termine cel puțin un nou volum al seriei, la care lucra din iulie 2017. Acțiunea serialului a devansat-o deja pe cea din cărțile publicate până acum de scriitor.

Citește și BMW Group a livrat peste 140.000 de automobile electrificate în 2018

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele