Holograma lui Zelenski a apărut la un târg de tehnologie, cu replici din Star Wars: „Vom învinge Imperiul!” (VIDEO)

0

Președintele Ucrainei a apărut la o conferință despre tehnologie de la Paris, sub forma unei holograme, făcând referire la „Războiul Stelelor” și al Doilea Război Mondial, scrie „The Guardian”.

Volodimir Zelenski a spus în fața unei mulțimi de sute de oameni la târgul comercial „VivaTech” că Ucraina oferă firmelor de tehnologie o șansă unică de a reconstrui țara ca o democrație complet digitală.

Tot el a cerut ajutor cu privire la condițiile de împrumut-închiriere, un aranjament în care ajutorul este oferit fără plată, dar cu înțelegerea că hardware-ul va fi înapoiat.

Este neobișnuit ca președinții sau șefii de guvern să folosească o hologramă pentru a se adresa oamenilor, dar acesta nu este singurul aspect din Star Wars pe care îl punem în practică”, a spus Zelenski.

Vom învinge de asemenea și imperiul”, a adăugat acesta, comparând forțele ruse cu personajele negative din celebra franciza de producții S.F.

Totodată, șeful statului ucrainean a declarat că guvernul său va prezenta un plan specific pentru guvernare digitală la o conferință în Elveția, la începutul lunii viitoare.

Nicio altă țară din lume nu vă va oferi o astfel de șansă de a utiliza cele mai avansate tehnologii la nivel de stat”, a spus el, adăugând: „Este un experiment și o revoluție digitală și modernizarea sistemului actual în același timp.”

Amintim, Ucraina a fost lăudată pentru modul în care folosește tehnologia în timpul războiului cu Rusia, utilizând comunitățile cripto pentru a strânge fonduri și chiar făcând apel cu succes la Elon Musk să furnizeze infrastructura pentru serviciile de internet prin lanțul de sateliți Starlink.

 

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele