Horoscop 20 iunie 2022! Zodiile care au mare noroc astăzi

1

Astrologii au veşti bune şi întrevăd surprize frumoase pentru unii nativi ai zodiacului. 

Berbecii sunt uşor mohorâţi în această zi. Eliberați traumele din trecut și veți simți că o greutate mare se va desprinde de pe umerii voştri. Discutaţi cu familia în cazul în care aveţi nevoie de sfaturi ori cu persoana iubită.

Un prieten apropiat Taurilor s-ar putea să aibă o dispoziţie proastă. Această schimbare vă poate aduce şi vouă o stare nu tocmai fericită.

Cel mai bine ar fi să ieşiţi din zona voastră de confort, să faceţi împreună o activitate în aer liber care vă va umple de energie şi bunădispoziţie.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Când cineva spune că nu te place, fii curios și află motivul. Problemele de relație se pot manifesta atunci când Sfertul de Lună în Pești are loc în sectorul tău de inamici.

Când Luna se află la această fază intermediară dintre luna plină și cea nouă, ți se oferă o oportunitate de aur de a cunoaște oameni noi și de a face relații care să fie reciproc avantajoase pentru tine.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Tratează-i pe ceilalți așa cum vrei să fii tratat, Taur. Poți întâlni pe cineva dintr-o dată, la momentul potrivit, când Sfertul de Lună în Pești are loc în sectorul tău de prieteni.

Puteți experimenta un sentiment puternic de sprijin și dragoste din partea oamenilor care sunt în viața ta.

Acesta este un moment minunat pentru a ajunge din urmă cu prietenii și pentru a vă deschide casa pentru activități sociale precum grătar sau o plimbare în jurul unui parc doar pentru a discuta.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Ești un suflet bătrân, Gemeni, și există o mulțime de motive pentru care înțelepciunea ta este atât de puternică și profundă atunci când îți împărtășești gândurile cu ceilalți.

Dacă vă gândiți să vă schimbați locul de muncă, acesta este un moment bun pentru a vă planifica înainte de a aplica, deoarece Sfertul de Lună în Pești din sectorul dvs. de carieră vă oferă un plus de ajutor de susținere.

Asigurați-vă că CV-ul este actualizat și că toată gramatica este verificată. Luați în considerare ca o altă pereche de ochi să vă revizuiască cererea și scrisorile de intenție.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Viața îți oferă o lecție valoroasă în timpul Sfertului de Lună în Pești, care ajunge în sectorul tău de învățare, iar această lecție pe care o vei experimenta este una pe care o vei aminti în anii următori.

Veți dori să acordați atenție temelor care par să se repete. Puteți rezolva problemele care par să ajungă la un punct culminant după ani de zile – poate că ați putea chiar să găsiți o modalitate de a le rezolva definitiv acum.

Leu (23 iulie – 22 august)

Trebuie să scoți ceva din piept și este mult mai sănătos când poți să-ți spui pacea fără să-ți faci griji cine te va judeca.

Sfertul de Lună în Pești poate face secrete dăunătoare emoțional și mental atunci când simți că trebuie să vorbești despre ele, dar nu faci asta.

Dacă nu te simți în siguranță când vorbești cu un prieten, poate că este o idee bună să vorbești cu un consilier, consilier spiritual sau antrenor de viață.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Când iei o decizie, ești în ea pe termen lung. Și, astăzi, este posibil să faci destul de multe alegeri importante.

Sfertul de Lună în Pești te va pune la răscruce de drumuri. S-ar putea să te întrebi dacă o relație sau o situație este pentru tine.

Pot exista unele șovăieli din partea dvs. când luați în considerare detaliile situației dvs. O mare parte din incertitudinea ta poate fi legată de „ceea ce vor crede alții”, iar acest lucru poate avea o mare greutate asupra ego-ului tău.

Balanță (23 septembrie- 22 octombrie)

Este timpul să ai grijă de lucrurile mărunte care îți fac viața simplă și lipsită de griji. Așadar, începeți prin a vă reduce stresul.

Sfertul de Lună în Pești este momentul potrivit pentru a vă analiza obiceiurile și obiectivele generale. Poate că este timpul să-ți reînnoiești calitatea de membru la sală sau, în sfârșit, să reiei obiceiul de a te antrena cu prietenii.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Fă ceva care îți place și, când vine vorba de a trăi viața, să nu crezi că trebuie să faci întotdeauna lucrurile perfect. Sfertul de lună în Pești te va pierde cu ușurință într-un proiect.

Un meșteșug sau ceva artistic te poate ajuta să scapi de stres și să-ți dea un sentiment de împlinire. S-ar putea să ți se pară util să-ți exprimi o parte din identitatea reproiectând o cameră sau încercându-ți un hobby care îți folosește imaginația și creativitatea.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Ai multe de făcut pentru tine, Săgetător, iar unul dintre acele lucruri este dragostea prietenilor buni care sunt ca o familie.

Sfertul de Lună în Pești are loc în sectorul dvs. de acasă și al familiei și poate apărea un tip de reparație sau proiect la domiciliu.

S-ar putea să descoperiți că doriți să investiți în imobiliare. Este posibil să găsiți un loc pe care îl căutați, chiar dacă există câteva lacune pentru achiziționarea proprietății.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Nu-ți face griji pentru lucrurile pe care nu le poți schimba. Și, întotdeauna vor exista lucruri pe care nu le poți schimba, așa că doar trăiește momentul.

Sfertul de Lună în Pești are loc în sectorul dvs. de comunicare și poate doriți să discutați lucrurile pentru a afla ce se întâmplă. Dar dacă nu poți, nu o lua personal, Capricorn. S-ar putea să descoperi că este mai ușor să renunți și să lași lucrurile să se rezolve în mod natural.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Bucurați-vă de ceea ce ați câștigat și, dacă trebuie să creați un buget pentru a compensa unele cheltuieli excesive, atunci asta veți face.

Sfertul de Lună în Pești este un moment bun pentru a vă depăși bugetul pentru a face mici îmbunătățiri care vă vor economisi bani.

Planificați-vă săptămâna aceasta să examinați facturile cardului de credit, conturile bancare și rapoartele cardului de credit pentru a vedea dacă există ceva nerezolvat sau care iese în evidență ca discutabil.

Pești (19 februarie- 20 martie)

Gândește-te la viitor și, când ești ocupat cu planuri, imaginează-ți cea mai bună versiune a ta pe care o poți fi.

Sfertul de Lună în Pești are loc în sectorul tău de dezvoltare personală și s-ar putea să descoperi ceva nou despre tine. S-ar putea să descoperi un talent sau o trăsătură care este atât de bun încât să te poți concentra pe dezvoltarea lui și să te distrezi mult în acest proces.

Vezi și: Horoscopul zilei de 19 iunie 2022! Racii au secrete! Află ce se întâmplă cu zodia ta

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele