Horoscop 4 iunie! Nativii pești renunță la trecut, iar săgetătorilor nu le place să ascundă secrete, află ce fac celelalte zodii

1

Taur, acum este momentul să vă ajustați alegerile. Fecioară, schimbă rutina, esti gata? Începi să economisești mai mulți bani, Capricorn!

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Evaluează-ți prieteniile, Berbec. Saturn retrograd începe să atragă atenția asupra sectorului tău de rețele și prieteni. Saturn este cunoscut ca fiind dur și un stăpân al sarcinilor și s-ar putea să vă trezi că observați mai mult atunci când cineva încearcă să vă controleze alegerile.

Acest lucru te poate freca într-un mod greșit, Berbec, și totuși te poate ajuta, de asemenea, să te îmbunătățești într-un domeniu din viața ta care este în dezordine. Totul este despre modul în care decideți să vă uitați la situația dvs. particulară.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Regândește-ți strategia profesională, Taur. Saturn retrograd începe să atragă atenția asupra sectorului tău de carieră și statutului social. 

Caracterul este totul și atunci când ajungi în vârful carierei tale profesionale, orice crăpături sau defecte în felul tău de a face lucrurile se dezvăluie. Acum este momentul să vă ajustați alegerile. Dacă observați că scăpați mingea puțin mai mult decât de obicei într-un anumit domeniu al muncii dvs., acordați-vă și lucrați la ea.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Te întorci la rădăcinile tale spirituale, Gemeni. Saturn retrograd începe să aducă atenția asupra sectorului tău de credințe și, de asemenea, asupra învățământului superior. Există o cale în care s-ar putea să fi fost învățat să crezi.

Desigur, a trebuit să-ți dai seama singur pe măsură ce creșteai. Dar, acum s-ar putea să descoperiți că doriți să regândiți unele dintre obiceiurile sau ritualurile pe care le-ați făcut în copilărie. Acesta poate fi un moment minunat de vindecare și creștere pentru tine, Gemeni. Și începe cu explorarea sensului tuturor lucrurilor acum, când vedeți lucrurile în retrospectivă.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Dai cuiva har, Rac. Saturn retrograd începe să atragă atenția asupra sectorului tău de secrete și resurse partajate. Oamenii te pot dezamăgi. Ei pot fi uneori egoiști, iar alteori se comportă zgârciți. 

Nu poți controla pe toată lumea și cum abordează viața. Ești responsabil de propriul tău comportament, inclusiv de cât de generos vrei să fii (sau nu). Acest timp este pentru ca tu să te gândești la ce vrei și la ce nu vrei și la cât de mult ai nevoie de alții să te ajute.

Leu (23 iulie – 22 august)

Rămâi cu ceva chiar dacă pasiunea a dispărut, Leu. Saturn retrograd începe să atragă atenția asupra sectorului tău de relații și angajament. S-ar putea să simți presiunea de a face ceva pentru cineva.

Și poate exista un aer de datorie față de relația ta chiar acum. Este posibil să aveți tendința de a privi practicul vieții voastre amoroase. Chiar dacă acesta nu este întotdeauna cel mai distractiv mod de a fi cu o persoană, poate avea scopul pentru moment.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Lucrezi la sănătatea ta, Fecioară. Saturn retrograd începe să atragă atenția asupra sectorului tău de îngrijire și rutine. 

Săptămâna a trecut și cu atât de multe de făcut în doar patru zile, este posibil să te fi neglijat. Astăzi, este timpul să reflectați asupra obiectivelor și viselor tale. Poate ai învățat că o rutină nu mai era sustenabilă; acum, este timpul să o schimbi.

Balanță (23 septembrie- 22 octombrie)

Te îndrăgostești de tine, Balanță. Saturn retrograd începe să atragă atenția asupra sectorului tău de creativitate și pasiune. E ceva atât de special în timpul meu. Și, s-ar putea să ai unele dăruite pentru tine, chiar dacă nu crezi că vrei. Un timp singur este o oportunitate de aur pentru tine de a face lucruri pe care ți-ai dorit întotdeauna să le faci. De la a merge la cumpărături la a citi o carte sau a face o plimbare într-un parc. Tot ce trebuie să faci este să te concentrezi asupra ta.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Câștigi o apreciere profundă pentru familia ta, Scorpion. Saturn retrograd începe să atragă atenția asupra sectorului tău de acasă.

Uneori, părinții și rudele pot simți că forțează prea mult să-și facă griji și să se preocupe de viața ta. Dar există și confort să fii persoana iubită din grup. Sunteți cu adevărat îngrijiți, iar astăzi binecuvântările pe care le vedeți sunt mult prea multe pentru a fi numărate.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Decizi să spui mai puțin și să asculți mai mult, Săgetător. Saturn retrograd începe să atragă atenția asupra sectorului tău de comunicare. 

Tu ești cel care scoate lucrurile la suprafață. Nu-ți place să-ți ascunzi sentimentele sau să te prefaci că gândurile tale nu sunt acolo. Dar astăzi, s-ar putea să adoptați o abordare mai atentă pasiv. Oricine te cunoaște cu adevărat poate recunoaște ceea ce faci. De fapt, fără să scoți un cuvânt, ochii tăi pot spune totul.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Începi să economisești mai mulți bani, Capricorn. Saturn retrograd începe să atragă atenția asupra sectorului dvs. de venituri și proprietăți personale. 

Acesta este momentul perfect pentru a reduce unele cheltuieli. Este posibil să aveți câteva plăți automate sau lucruri pe care trebuie să le anulați, dar nu le-ați făcut încă. Orice poți salva te face automat mai bogat, Capricorn. Deci, uitați-vă peste situația financiară și vedeți unde vă puteți controla mai bine bugetul.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Ești gata să fii mai autentic cu oamenii care nu te cunosc bine, Vărsător. Saturn retrograd începe să atragă atenția asupra sectorului tău de dezvoltare personală. 

Acesta este momentul să vă lucrați la obiectivele, visele și chiar temerile tale. S-ar putea să fii cel mai rău critic al tău acum. Așa că dă-ți loc să faci greșeli. Puteți realiza atât de multe acum dacă vă structurați programul în mod corect.

Pești (19 februarie- 20 martie)

Ai renunțat la trecut, Pești. Saturn retrograd începe să atragă atenția asupra sectorului tău de inamici ascunși. 

Întotdeauna există ceva care te ține înapoi într-un domeniu al vieții tale. Este posibil să vedeți conflicte care trebuie rezolvate. Deci, astăzi, nu amâna. Planifică să lucrezi la tot ce poți. Creați o listă de verificare și fă-o exhaustivă pentru a vă ajuta să rămâneți în fruntea obiectivelor dvs.

Vezi și: Horoscop 3 iunie, află ce zodii sunt gata să exploreze mâine

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele