Horoscop zilnic 12 ianuarie 2023. Luna migrează în Balanță. Ce înseamnă asta

1
- Reclama -

Horoscopul zilei de 12 ianuarie 2023 aduce vești bune pentru zodii. Este un moment foarte bun pentru cei care doresc să se concentreze pe viața de cuplu. Astrele au pregătit multe surprize, mai ales pentru zodiile care vor să își găsească jumătatea. Se anunță riscuri, ieșiri din zona de confort, însă direcțiile generale vor fi spre mai bine.

Horoscopul lunii ianuarie 2023. Gemenii au parte de oportunități în prima lună din noul an

Horoscopul zilei de joi, 12 ianuarie 2023. Ce se întâmplă cu zodia ta

Avem beneficii uimitoare pe seama trigonului dintre Lună și Soare, joia aceasta. Există un sentiment de uşurinţă în energia de astăzi între expresia energiei feminine, emoţionale şi impulsul masculin din noi toţi.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Luna Fecioarei se confruntă cu Neptun încețoșat în această dimineață, dulci Berbec, făcându-te să te simți neplăcut și ca și cum ți-ar fi blocat capul în nori. Faceți tot posibilul să rămâneți pe pământ chiar acum.

Cu toate acestea, poate doriți să creați o listă de lucruri de făcut dacă deveniți uituc. Între timp, Venus și Chiron împărtășesc un schimb dulce, ajutându-vă să găsiți încurajare în comunitatea dvs.

- Reclama -

S-ar putea să vedeți viziuni în viitorul dvs. financiar și profesional atunci când Mercur se aliniază cu nodurile destinului, așa că asigurați-vă că țineți ochii deschisi pentru oportunități. Veți simți o schimbare în această seară când Luna va intra în Balanță, redirecționându-vă concentrarea către iubire și armonie.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Universul va oferi astăzi lecții importante despre granițe, dragi Taur, pe măsură ce Venus și Chiron se aliniază pe cer. Din fericire, energia în joc va aduce schimbări pozitive atâta timp cât ești dispus să-ți pui nevoile pe primul loc și să tragi linii după cum este necesar.

Vibrațiile bune vor curge mai târziu după-amiaza, în timp ce luna Fecioarei îi va săruta lui Pluto, aducând o energie transformatoare care este perfectă pentru a te construi sau a lucra la un proiect creativ.

Veți observa o schimbare mai târziu în această seară, când Luna intră în Balanță, inspirându-vă să vă concentrați pe sănătate și bunăstare în următoarele două zile.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

O energie plină de viață și socială se va manifesta astăzi, dragi Gemeni, pe măsură ce dulcea Venus împărtășește o conexiune de susținere cu Chiron. Deși programul dvs. poate fi încărcat, asigurați-vă că vă acordați câteva momente pentru a vă conecta cu cercul de prieteni, deoarece acest lucru vă va ridica dramatic starea de spirit.

Vibrațiile bune vor curge mai târziu după-amiaza, când luna Fecioarei îi va săruta lui Pluto, cerându-ți să-ți hrănești inima și cele mai intime relații. O energie armonioasă va pătrunde în aer mai târziu în această seară, când Luna va migra în Balanță, încurajându-vă să vă accesați creativitatea în zilele următoare.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Încearcă să nu lași optimismul să-ți întunece judecata astăzi, dragă Rac, în timp ce luna Fecioare se confruntă cu Neptun visător. Aceste vibrații ar putea îngreuna, de asemenea, concentrarea asupra prezentului, ceea ce face important să păstrați controlul asupra tendinței de a visa cu ochii deschisi.

Între timp, Venus îi aruncă un sărut lui Chiron, ajutându-te să depășești nesiguranța legată de succes, care poate te-a afectat recent. Oportunitățile de a vă consolida legăturile romantice se vor manifesta mai târziu în după-amiaza, datorită unui schimb dulce dintre Luna și Pluto.

Veți simți o schimbare în seara asta când luna se va muta în Balanță, punându-vă într-o dispoziție încurajatoare în timp ce vă atrage în confortul casei.

Leu: 23 iulie – 22 august

Luați în considerare să vă răsfățați astăzi într-o meditație centrată pe inimă, dragă Leu, deoarece Venus și Chiron împărtășesc un schimb de sprijin pe cer. Acest climat cosmic se referă la găsirea armoniei din interior, în timp ce vă întăriți legătura cu universul.

Nu-ți fie teamă să apelezi la puterea ta superioară pentru ajutor chiar acum, mai ales dacă te-ai luptat recent. Luați în considerare să vă faceți ordine în birou sau acasă mai târziu după-amiaza, când luna Fecioare îl arată pe Pluto, încurajându-vă să aruncați orice obiecte nedorite.

Veți observa o schimbare mai târziu în această seară, când Luna migrează în Balanță armonioasă, ascuțindu-vă inteligența și abilitățile de comunicare în următoarele două zile.

Citește și: Horoscop zilnic 11 ianuarie 2023. Berbecii trebuie să-și seteze noi limite

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nu-ți fie teamă să intri în puterea ta și să-i îndrepti pe alții astăzi, dragă Fecioară, în timp ce Venus și Chiron se aliniază în cer. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a strânge nava la locul de muncă, fără a-ți înstrăina colegii în acest proces.

O energie jucăușă se va manifesta mai târziu în după-amiaza, pe măsură ce luna îi aruncă un sărut lui Pluto, ajutându-vă să vă eliberați după o dimineață axată pe agendă.

Între timp, Mercur se aliniază cu nodurile destinului, marcând ocazia perfectă de a medita atât asupra trecutului, cât și asupra viitorului, deoarece universul va fi dornic să ofere îndrumări și claritate. Veți observa o schimbare mai târziu în seara asta, când Luna migrează în Balanță armonioasă.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

S-ar putea să trăiești vise emoționante și vii la primele ore, dragă Balanță, în timp ce luna Fecioară se confruntă cu Neptun. Luați un moment pentru a medita asupra întâlnirilor din tărâmul astral înainte de a începe ziua, astfel încât să puteți decoda orice mesaje trimise dincolo de văl.

O vibrație bună va curge atunci când Luna îi va săruta lui Chiron, încurajându-te să te iubești fără scuze. Între timp, Mercur se aliniază cu nodurile destinului, ajutându-vă să eliberați ceea ce nu vă mai servește.

Veți observa o schimbare în seara asta când luna va intra în semnul vostru, ridicându-vă mintea, corpul și sufletul în următoarele două zile.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Universul te va încuraja să-ți examinezi obiceiurile astăzi, dragă Scorpion, pe măsură ce Venus se aliniază cu asteroidul vindecător, Chiron. Acest schimb ceresc vă va cere să luați sănătatea și bunăstarea mai în serios.

Cu toate acestea, ar trebui să evitați să vă bateți pentru că ați făcut alegeri proaste până în acest moment. Din fericire, un schimb dulce între luna Fecioară și Pluto te poate ajuta să te simți susținut de comunitatea ta, mai ales dacă ești implicat într-un grup de interes special sau cu un studio de yoga.

Între timp, Marte își încheie mișcarea retrogradă, revigorându-te după două luni și jumătate de rezistență cosmică. Veți observa o schimbare mai târziu în această seară, când Luna migrează în Balanță, punându-vă într-o dispoziție liniștită și privată în următoarele două zile.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Pășirea în vocea ta și împărtășirea adevărului tău va fi cathartic astăzi, dragă Archer, deoarece Venus și Chiron împărtășesc un schimb de sprijin pe cer. Aceste vibrații vă pot ridica, de asemenea, prieteniile, așa că asigurați-vă că îi spuneți celor mai apropiati și dragi dvs. cât de mult vă pasă. Între timp, Mercur se aliniază cu nodurile destinului, cerându-ți să te organizezi în funcție de obiectivele tale financiare, plătind datoria și bugetând pentru viitor.

Energia se va schimba mai târziu în această seară, când Luna va migra în Balanță, ridicându-vă popularitatea în următoarele două zile și jumătate, așa că asigurați-vă că faceți rețea ori de câte ori apare ocazia.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Vibrații dulci vor curge astăzi, dragă Capricorn, deoarece Venus și Chiron au o conexiune dulce pe cer. Acest schimb ceresc va aduce pace și armonie în inima voastră, mai ales când vă conectați cu natura sau puneți nevoile pe primul loc. Ține-ți ochii cu ochii în căutare de semne și sincronicități mai târziu în după-amiaza, când luna Fecioarei îi aruncă un sărut lui Pluto, ajutându-te să evoluezi către o versiune nouă și îmbunătățită a sinelui tău deja fabulos.

Veți simți o schimbare mai târziu în această seară, când Luna va migra în Balanță, cerându-vă să vă ocupați mai serios de ambițiile voastre profesionale în zilele următoare, fără a renunța la grație.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Este în regulă să vorbești despre tine și să te simți mândru de realizările tale astăzi, dragă Vărsător, datorită unui schimb dulce dintre Venus și Chiron. Între timp, Marte își încheie călătoria retrogradă în Gemeni, ridicându-ți încrederea și marcând ocazia ideală de a flirta cu cineva special.

O energie transformatoare se va manifesta mai târziu în după-amiaza, când Luna se va alinia cu Pluto, ajutându-vă să vă eliberați de orice obiceiuri proaste sau modele de comportament pe care ați încercat să le scuturați. Veți simți o schimbare mai târziu în această seară, când luna migrează în Balanța armonioasă și a noua casă solară, ajutându-vă să vă reconectați cu spiritualitatea în zilele următoare.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Universul vă va cere să rămâneți prezent și cu inima deschisă astăzi, dragi Pești, în timp ce Venus și Chiron se aliniază pe cer, în timp ce Marte își încheie domnia retrogradă a terorii. Acest climat cosmic este perfect pentru a vă despacheta psihicul, în timp ce activitățile în aer liber, cum ar fi drumețiile sau ciclismul, vă pot ajuta să curățați orice pânză de păianjen care s-a adunat în mintea dvs.

Veți avea ocazia să vă consolidați relațiile mai târziu în după-amiaza, când Luna îi va săruta lui Pluto, deși va trebui să fiți vulnerabil dacă vă așteptați ca și alții să facă același lucru. O energie armonioasă te va găsi când luna intră în Balanță mai târziu în această seară, marcând ocazia perfectă pentru o baie de sare de curățare.

- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele