Horoscop zilnic 18 ianuarie 2023. Află ce se întâmplă cu zodia ta

0
- Reclama -

Horoscopul zilei de 18 ianuarie 2023 spune că nativii din zodiac vor avea parte de o zi destul de încărcată.

Fie că este vorba de munca de la birou sau treburi administrative, majoritatea zodiilor se vor confrunta cu un timp presat. Astăzi este despre decizii, atenție la detalii și odihnă.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Universul îți va trimite un sprijin suplimentar în această dimineață, dragi Berbec, în timp ce luna Săgetător îi aruncă un sărut lui Chiron. Aplecă-te în aceste vibrații dulci, răsfățându-te într-o sesiune de meditație și lucrând cu mantre pozitive, punând un lucru suplimentar pentru picioare pentru a-ți ridica aura în timp ce sărbătorești sfârșitul retrogradului lui Mercur! 

Vei fi o forță de luat în seamă, deoarece Soarele și Pluto formează o alianță în casa ta a zecea solară, ajutându-te să faci progrese serioase în agenda ta profesională. Căutați oportunități de a vă hrăni viața socială pe măsură ce după-amiaza se învârte și Luna îi aruncă un sărut lui Venus, încurajându-vă să îmbrățișați comunitatea. 

- Reclama -

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Gândurile tale vor fi profunde în această dimineață, dragă Taur, în timp ce luna Săgetător împărtășește un schimb dulce cu Chiron. Folosește această energie pentru a sorta orice bagaj emoțional pe care l-ai purtat în jur, în timp ce universul te împinge să evoluezi peste astfel de supărări. 

Între timp, soarele Capricorn se aliniază cu Pluto, sporind intuiția și capacitatea de a vă conecta cu cealaltă parte. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a lucra cu strămoșii tăi, meditația și magia lumânărilor, așa că asigură-te că îmbrățișezi tărâmurile mistice. Luați în considerare deconectarea și înmuierea într-o baie fierbinte de sare mai târziu în această seară, când luna se aliniază cu Venus armonioasă. 

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

O energie iubitoare și plină de bule vă va înconjura astăzi, dragi Gemeni, în timp ce Mercur își încheie mișcarea retrogradă și luna Săgetător îi aruncă un sărut lui Chiron. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a-ți pune cel mai bun picior în față, deoarece oamenii pe care îi întâlnești vor fi receptivi la farmecul tău. 

Între timp, soarele și Pluto își unesc forțele în sectorul hărții tale care guvernează transformarea, motivându-te să te îndrepți cu îndrăzneală către un mâine mai luminos. 

Vibrațiile bune vor continua să curgă mai târziu în această seară, pe măsură ce luna și Venus se aliniază, aducând o atmosferă filozofică la masă, care este perfectă pentru a cultiva conexiunile spirituale, mai ales în ceea ce privește chestiunile inimii. 

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Stabilirea obiectivelor și elaborarea de strategii pentru viitor îți vor întări optimismul astăzi, dragă Rac, pe măsură ce Mercur își încheie mișcările retrograde și soarele Săgetător îi sărută Chiron.

Folosește această energie pentru a-ți onora valoarea lucrând pentru obiectivele tale și înțelege că universul oferă celor care iau inițiativă. Între timp, soarele Capricorn își unește forțele cu Pluto transformator, activând sectorul diagramei tale care guvernează dragostea. 

Folosiți această energie pentru a vă hrăni cele mai valoroase prietenii, făcând un efort concertat pentru a stabili o dinamică sănătoasă. Plănuiește să faci ceva frumos pentru corpul tău când Luna îi aruncă un sărut lui Venus, cerându-ți să dai prioritate sănătății tale. 

Leu: 23 iulie – 22 august

Universul îți va presăra aura cu un sprijin suplimentar în această dimineață, dragă Leu, deoarece Mercur în sfârșit sta direct și Luna Săgetător împărtășește un schimb dulce cu Chiron. Nu te simți vinovat că ai abordat ziua cu încredere, permițându-ți să te simți bine despre cine ești și despre toate realizările pe care le-ai făcut. 

Între timp, soarele Capricorn își unește forțele cu Pluto transformator, cerându-ți să renunți la obiceiurile nesănătoase din viața ta. Aceste vibrații sunt toate despre îmbrățișarea stării de bine, ceea ce face important să vă direcționați energia în consecință. Vibrațiile bune vor curge mai târziu în această seară, când luna se va alinia cu Venus, înviorând lucrurile în viața ta amoroasă. 

Citește și: Horoscop zilnic 17 ianuarie 2023. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Permite-ți să cobori gărzile în timp ce permiți emoțiilor tale să te ghideze, dragă Fecioară, pe măsură ce Mercur își încheie retrogradul și luna Săgetător se conectează cu Chiron. 

Aceste vibrații vă pot împuternici, oferindu-vă în același timp șansa de a vă urmări inima în viitor. Între timp, soarele Capricorn se apropie de Pluto transformator, cerându-ți să meditezi la cine speri să devii. Acest climat cosmic este, de asemenea, pregătit să-ți stimuleze puțin ego-ul, ajutându-te să faci mișcări îndrăznețe în timp ce intri în lumina reflectoarelor. 

Asigurați-vă că arătați-vă corpului ceva dragoste mai târziu în această seară, când Luna se aliniază cu Venus, activând sectorul diagramei dvs. care guvernează starea de bine. 

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nu vă fie teamă să vă împărtășiți gândurile și sentimentele cu cineva special astăzi, dragă Balanță, deoarece Mercur își încheie retrogradul și luna Săgetător îi aruncă un sărut lui Chiron.

Aceste vibrații sunt, de asemenea, ideale pentru a lucra cu mantre pozitive și legea atracției, așa că asigurați-vă că îmbrățișați optimismul la fiecare pas. Între timp, soarele Capricorn își unește forțele cu Pluto, aducând schimbări pozitive în relațiile pe care le împărtășiți cu membrii familiei și colegii de casă, făcând important să investiți în astfel de legături.

O atmosferă creativă și jucăușă te va găsi mai târziu în ziua când Luna îi va săruta lui Venus, iar expresia artistică se va simți deosebit de satisfăcătoare. 

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Acordați-vă corpul și mintea în această dimineață, dragă Scorpion, în timp ce stațiile Mercur direcționează și luna Săgetător îi aruncă un sărut asteroidului vindecător, Chiron. Acest schimb ceresc se referă la îmbrățișarea bunăstării, mai ales în ceea ce privește obiceiurile și sănătatea dumneavoastră. 

Vocea ta va avea greutate pe tot parcursul zilei, pe măsură ce soarele Capricorn se apropie de Pluto transformator. Aplecă-te în aceste vibrații încurajatoare spunându-ți adevărul, chiar dacă nu ești sigur cum va fi perceput. 

O vibrație bună va curge mai târziu în această seară, când Luna împărtășește un schimb dulce cu Venus, marcând ocazia perfectă de a te deconecta și de a practica îngrijirea de sine din confortul casei. 

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Fă ceva care este doar pentru tine în această dimineață, dragă Archer, sărbătorind sfârșitul lui Mercur retrograd, în timp ce luna și Chiron împart un schimb dulce pe cer. Aceste vibrații se referă la a vă pune nevoile pe primul loc, chiar dacă doar pentru câteva ore. 

Între timp, soarele Capricorn se încântă să-l împuternicească pe Pluto, cerându-ți să iei decizii financiare inteligente. Această energie este perfectă și pentru achitarea datoriilor, chiar dacă preferați să vă răsfățați cu ceva drăguț. 

Vibrațiile bune vor curge mai târziu în seară, când Luna îi va săruta lui Venus, aducând în aer o energie romantică, perfectă pentru a flirta cu cineva special. 

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Capacitatea ta de a percepe emoțiile altor oameni va fi pronunțată astăzi, dragă Capră de Mare, pe măsură ce stațiile Mercur direcționează și luna Săgetător îi va săruta asteroidului vindecător, Chiron. 

Deși natura ta plină de compasiune te poate determina să acționezi ca o sursă de sprijin pentru cineva care are nevoie, încearcă să nu te epuizezi în acest proces. 

Acordați-vă un moment pentru a profita de recunoștința voastră și pentru a aprecia frumusețea care vă înconjoară mai târziu în seara, când Luna îi aruncă un sărut lui Venus, intensificându-vă simțurile și conexiunea cu tărâmurile materiale. Aceste vibrații îți vor oferi, de asemenea, permisiunea de a îmbrățișa luxul, marcând ocazia ideală de a te răsfăța. 

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nu vă fie teamă să solicitați sprijin dacă aveți nevoie astăzi, dragă Vărsător, deoarece Mercur retrograd se apropie de sfârșit și luna Săgetător se conectează cu asteroidul vindecător, Chiron. 

Deși ai tendința de a fi o persoană independentă, acest climat cosmic îți va aminti că nu trebuie să faci totul singur. O energie care dă putere te va găsi în timp ce soarele și Pluto își unesc forțele în sectorul hărții tale care guvernează subconștientul, oferindu-ți șansa de a te elibera de tiparele care te-au reținut. 

Popularitatea ta va crește mai târziu în seara asta, când Luna îi va săruta lui Venus și pot apărea noi admiratori. 

Pești: 19 februarie – 20 martie

Universul vă va cere să recunoașteți și să cereți valoarea voastră astăzi, dragi Pești, în timp ce stațiile Mercur direcționează și luna Săgetător îi aruncă un sărut asteroidului vindecător, Chiron. 

Între timp, soarele Capricorn se apropie de Pluto, ajutându-vă să construiți relații importante care vă pot da putere în continuare. Această energie este perfectă și pentru a-ți construi rețeaua profesională, așa că asigurați-vă că contactați colegii tăi preferați. 

Vibrațiile bune vor curge mai târziu în seară, când Luna împărtășește o conexiune de susținere cu Venus, cerându-ți să stabilești limite sănătoase pentru a-ți hrăni bunăstarea spirituală, emoțională și mentală. 

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele