Horoscop zilnic 23 februarie 2023. Află ce se întâmplă cu zodia ta

1
- Reclama -

Horoscopul zilei de 23 februarie 2023 anunță reușite pentru toți nativii din zodiac. Astrele vor fi alături celor care doresc să facă schimbări în viețile lor, mai ales că este un moment bun pentru a investi în pasiuni și viață personală.

Cea de-a doua parte a zilei va aduce multe bucurii nativilor care speră să primească mai multe oportunități de carieră.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Când Luna se află în zodia ta, s-ar putea să simți o abundență de energie nervoasă sau să te simți puțin obosit și să vrei să încetinești pentru a trage aer.

Luna de astăzi se întâlnește cu Chiron, Vindecătorul rănit din zodia ta. Această conexiune vă poate lăsa să simțiți o grămadă de emoții pe parcursul zilei.

S-ar putea să te simți încântat și gata să învingi lumea, dar o altă parte a ta s-ar putea să-și dorească puțină intimitate pentru a se concentra pe recunoștință și îngrijire de sine.

- Reclama -

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Luna mai petrece o zi în sectorul tău inamic, iar acest tranzit continuă să îți ofere o privire ascuțită pentru detalii și neajunsuri în ceilalți.

Astăzi, puteți iniția o conversație dificilă pentru a înțelege mai bine o problemă și pentru a-i pune pe toți pe aceeași pagină.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Luna de azi îți scoate în evidență dorința de prietenii rapide și de a fi în centrul atenției.

S-ar putea să ai dorință de lumina reflectoarelor la locul de muncă sau ai dori ca partenerul tău să-ți dea credit pentru munca bună pe care ai făcut-o la locul de muncă. Indiferent, astăzi ești puțin mai nevoiaș decât de obicei. Este o zi bună pentru a invita un prieten la cină sau la o cină rafinată acasă.

Citește și: Horoscop zilnic 22 februarie 2023. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Astăzi, veți lucra din greu la obiectivele pe care vi le-ați stabilit la începutul acestei săptămâni. Este posibil să experimentați câteva suișuri și coborâșuri emoționale care vă fac să vă întrebați dacă pur și simplu vă simțiți prost din cauza orelor de lucru mai lungi sau neîmpliniți de un proiect.

Luna în Berbec care se conectează cu Chiron poate aduce în discuție teme legate de relațiile tale de lucru. Aceste experiențe vă pot ajuta să înțelegeți unde trebuie să faceți îmbunătățiri și ce domenii merg bine.

Leu: 23 iulie – 22 august

Treci prin destul de multe schimbări pe măsură ce Saturn se îndreaptă spre ultimele grade ale sectorului tău de relație și angajament.

Acum, în timp ce Luna în Berbec se confruntă cu Chiron în sectorul credinței tale, convingerile tale personale despre stilul de viață, credință și iubire sunt toate evaluate. Puteți decide să fiți puțin mai serios în abordarea problemelor și să nu vă mai asumați riscuri necalculate.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Dorința ta de a avea încredere în cineva primește provocări pe măsură ce simți că un secret este ascuns pentru tine.

S-ar putea să simți o dorință puternică de a căuta telefonul mobil al unui partener pentru a vedea ce face, dar nu este necesar. Lasă universul să-ți aducă ceea ce trebuie să știi.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Parteneriatele și relațiile tale sunt activate astăzi, aducându-ți emoții puternice.

S-ar putea să dobândești un sentiment de scop și apartenență pe măsură ce încerci să depășești obiecțiile și să-i aduci pe alții la punctul tău de vedere.

Dacă trebuie să acționezi într-o manieră competitivă, ai șanse mari să câștigi un decident în fața echipei tale.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nimeni nu trebuie să-ți spună de două ori ce să faci și toate sfaturile bune pe care le-ai primit în ultimul an despre sănătate vor fi folosite la bun sfârșit.

Te simți mai plin de energie în ultima vreme, iar Luna în Berbec te împinge pe ușă să mergi la sală sau să te plimbi în zona ta preferată.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Luați inițiativa de a invita pe cineva pe care îl găsiți atrăgător la o întâlnire. Chiar dacă nu sunt neapărat „tipul tău”, ești gata să testezi apele și să vezi unde te va duce dragostea astăzi.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Astăzi, este posibil să aveți câteva crize de comportament invaziv din partea familiei și prietenilor.

Familia poate fi minunată, dar există momente în care ai dori un pic mai mult spațiu. Astăzi, s-ar putea să fie nevoie să cereți în mod special ceea ce aveți nevoie în loc să așteptați să se întâmple organic.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

O conversație provocatoare poate avea loc astăzi, dar prin ea tot simțul umorului și capacitatea de detașare te ajută să eviți să iei părerile personale prea în serios.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Astăzi, gestionarea finanțelor tale pare un plan de joc grozav. Puteți opri telefonul mobil și puteți începe să căutați în înregistrări și fișiere vechi pentru a vă organiza. Aveți planuri mari pentru acest nou sezon fiscal.

Sursa: yourtango.com

- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele