Horoscop zilnic 27 ianuarie 2023. Află ce se întâmplă cu zodia ta

1
- Reclama -

Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2023 anunță o zi bună pentru nativii din zodiac. Este o zi specială, plină de activități pline de entuziasm și energii pozitive.

Nativii din zodiac sunt sfătuiți să petreacă mai mult timp în aer liber, la mișcare. În plus, este o zi bună și pentru odihnă sau pentru dezvoltarea unor noi pasiuni.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Comunicarea greșită de ieri ar putea continua să provoace probleme și astăzi, dragi Berbec, în timp ce Mercur și Chiron se îndreaptă pe cer. Încercați să nu închideți dacă aveți probleme care trebuie rezolvate, dar amintiți-vă să vedeți lucrurile din mai multe perspective dacă căutați cu adevărat rezolvarea. 

Între timp, luna își continuă călătoria prin semnul tău, formând o conexiune dulce cu Saturn și permițându-ți să găsești stabilitate în comunitatea ta. Cu toate acestea, va trebui să fii atent la cât timp petreci conversații cu familia ta online, sau o conexiune dură între Luna și Pluto ar putea duce la probleme la locul de muncă.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nu te simți vinovat că ai stabilit limite pentru a-ți păstra bunăstarea emoțională și mentală, dragă Bull, în timp ce luna Berbec îi aruncă un sărut lui Saturn. Aceste vibrații se referă la a vă proteja, deși vi se va cere, de asemenea, să vă recunoașteți responsabilitățile. 

- Reclama -

Planificați reconectarea cu spiritualitatea voastră pe măsură ce după-amiaza se învârte și Luna se înfruntă cu Pluto. Altfel, ai putea începe să te simți deconectat de univers. 

Vei observa o schimbare când luna intră în semnul tău, aducând binecuvântări cosmice în timp ce îți ridici moralul. O vibrație bună va curge în această seară, când Luna îi va săruta lui Venus, permițându-ți să simți dragoste din toate direcțiile. 

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Ai grijă în cine ai încredere astăzi, dragi Gemeni, în timp ce Mercur se înfruntă cu Chiron. Acest climat cosmic ar putea duce la trădări, ceea ce face importantă menținerea granițelor sănătoase. 

Frustrarile pot ajunge la apogeu în această după-amiază, când Luna Berbec formează un aspect dur pentru Pluto, iar prieteniile s-ar putea prăbuși dacă nu vă puteți monitoriza emoțiile. Veți observa o schimbare când Luna își va face debutul în Taur, punându-vă într-o dispoziție mai privată, dar mai relaxată. 

Adaugă un element spiritual la rutina ta de îngrijire de sine în această seară, când luna se aliniază cu Venus, aducând armonie și sprijin dincolo de văl. 

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Ia o abordare fermă a dimineții, dragă Crab, în ​​timp ce luna Berbec îi aruncă un sărut lui Saturn serios. Aceste vibrații vă pot ajuta să faceți progrese în obiectivele personale și profesionale, mai ales atunci când sunt luate măsuri rapide și decisive. 

Atenție la tensiune în această după-amiază, când Luna se înfruntă cu Pluto, amenințând să declanșeze probleme în viața ta romantică, mai ales dacă partenerul tău suspectează că ai păstrat secrete. Veți observa o schimbare când luna intră în Taur, încurajându-vă să îmbrățișați luxul în timp ce vă susțineți comunitatea. 

Între timp, o mână de ajutor de la Venus va aduce romantism în aer, marcând ocazia perfectă de a sprijini restaurantele locale și relația ta cu o seară de întâlnire! 

Leu: 23 iulie – 22 august

Deschide-te la binecuvântări în această dimineață, dulce Leu, în timp ce luna Berbec îi aruncă un sărut lui Saturn. Acest climat cosmic va aduce stabilitate în inima ta, deși un element karmic va intra și el în joc, marcând ocazia perfectă de a face ceva frumos pentru cineva pe care îl iubești. 

Încearcă să fii organizat în după-amiaza asta, când Luna se înfruntă cu Pluto, sau poți începe să simți că visele tale scapă. Veți observa o schimbare atunci când luna migrează în Taur, aducând o energie stabilizatoare la masă, care este perfectă pentru reconectarea cu agendele tale personale și profesionale. 

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Te vei simți inspirat să devii serios și organizat cu obiectivele tale în această dimineață, dragă Fecioară, datorită unui schimb dulce între Luna Berbec și Saturn. 

Epifaniile bruște vă pot ajuta să vedeți mai clar calea de urmat, ajutându-vă să treceți în viitor simțindu-vă mai eficient și mai pregătit. Din păcate, modelele vechi ar putea încerca să reapară atunci când Luna se înfruntă cu Pluto în această după-amiază, ceea ce face important să rămâi puternic în hotărârea ta. 

Vibe-ul se va schimba odată ce luna intră în Taur, permițându-vă să vă reconectați cu optimismul în timp ce înțelegeți că universul are un plan pentru tine. 

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Te vei simți iubit pentru ceea ce ești cu adevărat astăzi, dragă Balanță, datorită unui schimb dulce între Luna Berbec și Saturn. Aceste vibrații sunt toate despre autenticitate, așa că nu uitați să nu compromiteți cine sunteți pentru a le mulțumi altora. 

O atmosferă emoționantă va avea loc în această după-amiază, când Luna se va înfrunta cu Pluto, marcând prilejul perfect de a se lăsa de acasă. Dacă ești în întârziere pentru un plâns bun, acum ar putea fi un moment bun să încerci și să facilitezi o astfel de eliberare. 

Vibrațiile bune vor curge atunci când luna intră în Taur și se conectează cu Venus, cerându-vă să acordați prioritate bunăstării. 

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Vei simți că stăpânești asupra inimii și circumstanțelor tale în această dimineață, dragă Scorpion, în timp ce luna Berbec îi aruncă un sărut lui Saturn serios. Permiteți-vă să accesați latura dvs. de autoritate, recâștigând ordinea în situații care au devenit puțin dezordonate recent. Urmăriți-vă cuvintele în această după-amiază, când Luna se înfruntă cu Pluto, sau ați putea ajunge să răniți sentimentele altcuiva. 

O energie dulce și armonioasă va avea loc atunci când luna migrează în Taur, activând sectorul diagramei tale care guvernează dragostea. Planifică să te conectezi cu un prieten drag sau cu cineva special în această seară, când Luna îi aruncă un sărut lui Venus. 

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Ești unul dintre cei mai îndrăzneți și mai îndrăzneți membri ai zodiacului, dragă Archer, mereu primul la rând pentru a-ți spune articolul. Deși acest atribut te poate duce uneori în apă fierbinte, un schimb dulce între Luna Berbec și Saturn sugerează că sinceritatea ta te poate ajuta să obții ceea ce îți dorești în această dimineață. 

Cu toate acestea, va trebui să vă retrageți pe măsură ce după-amiaza se învârte și Luna se înfruntă cu Pluto, amenințând că va intensifica emoțiile în timp ce vă zguduie fundațiile. Vei observa o schimbare atunci când luna se mută în Taur senzual, invitându-te să îmbrățișezi starea de bine, acordând prioritate sănătății tale în următoarele două zile. 

Citește și: Horoscop zilnic 26 ianuarie 2023. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Dă-ți permisiunea de a te mișca încet și metodic în această dimineață, dragă Capră de Mare, în timp ce luna Berbec îi aruncă un sărut lui Saturn. 

Aceste vibrații vă vor oferi, de asemenea, permisiunea de a îmbrățișa mici momente de lux, așa că asigurați-vă că vă întindeți puțin mai mult, inspirați mai profund și găsiți frumusețea în jurul vostru. Emoțiile crescute vă pot aduce disconfort pe măsură ce după-amiaza se rostogolește din cauza unui pătrat dur între Luna și Pluto. 

Aflați când să rămâneți pe poziție sau să plecați, altfel aceste vibrații ar putea aduce lecții dure. Din fericire, vei avea o șansă să scapi de aburi odată ce luna intră în Taur, împingându-te să-ți cultivi prieteniile și să te distrezi puțin. 

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Cuvintele tale vor avea putere în această dimineață, dragă Vărsător, în timp ce luna Berbec îi va săruta lui Saturn. Îndreptați-vă energia și concentrați-vă către proiectele și obiectivele cele mai importante pentru dvs., folosind vocea pentru a face progrese în astfel de ambiții.

S-ar putea să fie nevoie să lupți pentru optimismul tău când Luna se înfruntă cu Pluto în această după-amiază, amenințând că va evoca un nor întunecat deasupra capului tău. 

Din fericire, veți avea șansa să vă scuturați de aceste vibrații funky odată ce Luna își va face debutul în senzualul Taur, dându-vă permisiunea să vă lăsați jos și să îmbrățișați decadența din confortul casei. 

Pești: 19 februarie – 20 martie

Gândurile interne vor începe să se manifeste în tărâmurile materiale în această dimineață, dragi Pești, pe măsură ce Luna Berbec se conectează cu Saturn. 

Folosește această energie pentru a-ți realiza visele, lucrând cu sârguință și metodic spre astfel de obiective. Atenție la distragerea atenției atunci când Luna se înfruntă cu Pluto și încearcă să nu te implici în nicio dramă care nu este a ta. 

Partea ta curioasă va ieși să se joace odată ce luna intră în Taur, încurajându-te să înveți mai multe despre lumea din jurul tău. Aceste vibrații sunt perfecte și pentru întâlnirile de lux cu cineva special, mai ales când luna se aliniază cu Venus în această seară. 

- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele