Horoscop zilnic 28 ianuarie 2023. Află ce se întâmplă cu zodia ta

1
- Reclama -

Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023 anunță că nativii din zodiac vor avea parte de o zi cu multe realizări și oportunități. Zona financiară nu parte să fie o problemă pentru niciunul dintre nativi, însă vor mai apărea și situații mai complicate, ori cheltuieli neprevăzute.

Astrele recomandă mult calm, răbdare și încredere în forțele proprii. De asemenea, este un moment doarte bun pentru nativi să se ocupe de micile plăceri ale vieții, de la pasiuni din copilărie, la rețete noi de prăjituri sau cadouri simbolice între prieteni dragi.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Vibe-ul poate fi puțin tensionat astăzi, dragă berbece, deoarece soarele Vărsător formează un pătrat dur pe cer. Ai grijă la încăpățânarea în tine și în ceilalți și încearcă să nu pierzi din vedere ceea ce este cu adevărat important. Din fericire, veți avea șansa de a stabili și de a stabili limite în această seară, în timp ce luna Taur se aliniază cu Mercur, cerându-vă să vă recuperați sentimentul de stabilitate. 

Conectarea cu prezentul vă va permite să vă înțelegeți situația cu mai multă claritate, marcând ocazia perfectă de a vă răsfăța simțurile în timp ce ieșiți afară. De asemenea, poate doriți să investiți în îmbunătățirea comunității dvs., deoarece Soarele și Marte împărtășesc un schimb dulce. 

Taur: 20 aprilie – 20 mai

S-ar putea să te simți nesigur cu privire la cum să avansezi în viața ta profesională și romantică, dragă Taur, deoarece soarele Vărsător formează un pătrat dur cu nodurile destinului. Este posibil ca situațiile în afara controlului tău să fi aruncat o buclă în planurile tale recent, a căror realitate se va simți pronunțată astăzi. 

- Reclama -

Din fericire, o conexiune dulce între Soare și Marte te poate ajuta să te simți stabil în necunoscut – atâta timp cât ai încredere în capacitatea ta de a gândi în afara cutiei fără a încălca prea multe reguli. Ține-ți ochii deschiși pentru mesaje de dincolo, atunci când luna Taur îi aruncă un sărut lui Mercur înainte de a se acomoda cu revoluționarul Uranus. 

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

S-ar putea să vă aflați la o răscruce spirituală astăzi, dragi Gemeni, în timp ce soarele Vărsător se înfruntă cu nodurile destinului. A te simți pierdut pe calea ta te-ar putea face să ghicesți unde ți-ai pus credința, mai ales dacă ai avut probleme în a-ți manifesta visele recent. 

Din fericire, veți avea șansa să vă scuturați de aceste vibrații funky și să vă refaceți mental atunci când luna Taur îi va săruta lui Mercur în această seară, împingându-vă să vă dezvoltați modul de gândire. Această energie este perfectă pentru a lucra din culise, evocând noi planuri despre cum să-ți realizezi visele. 

Rac: 22 iunie – 22 iulie

S-ar putea să simți că prietenii tăi te eclipsează astăzi, dragă Rac, în timp ce soarele Vărsător formează un pătrat cu nodurile destinului. Încearcă să nu lași succesul celorlalți să împiedice modul în care te simți pentru tine, înțelegând că drumul fiecăruia se desfășoară într-un ritm diferit. 

O energie romantică și armonioasă vă poate ajuta să vă scoateți din această funk pe măsură ce se apropie, datorită unui schimb dulce dintre luna Taur și Mercur. Lucrează cu aceste vibrații de bun augur arătând puțină dragoste comunității tale sau ia în considerare o întâlnire improvizată cu iubita ta. 

Leu: 23 iulie – 22 august

Mintea și inima ta ar putea fi în contradicție astăzi, dragă Leu, în timp ce soarele Vărsător se înfruntă cu nodurile destinului. Ar putea apărea provocări în ceea ce privește chestiunile de dragoste, mai ales dacă te-ai chinuit să găsești o închidere cu trecutul. 

Din fericire, vei avea șansa de a-ți accesa latura pragmatică pe măsură ce seara se manifestă, iar luna Taur se aliniază cu Mercur, ajutându-te să găsești un echilibru între gândurile și emoțiile tale. Stabilirea granițelor cu tine și cu ceilalți te poate propulsa, de asemenea, către o cale mai înaltă, mai ales atunci când Luna se apropie de revoluționarul Uranus, zguduindu-ți vibrația și perspectiva. 

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Dezorganizarea te-ar putea conduce astăzi spre o cădere, dragă Fecioară, deoarece soarele Vărsător formează un pătrat dur cu nodurile destinului. Planificarea slabă din trecut poate reveni brusc să te bântuie, determinându-te să te concentrezi pe controlul daunelor și să recâștige ordinea în situația ta. 

Din fericire, stelele se vor alinia pentru a-ți spori încrederea și a arăta sprijin pe măsură ce seara se învârte, datorită unui schimb dulce între luna Taur și Mercur cu inteligență ascuțită. Binecuvântări aleatorii te pot găsi, de asemenea, atunci când Luna se apropie de Uranus, dând o atmosferă bună cu o picătură de neașteptat. 

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Ego-ul tău ar putea să te conducă în direcția greșită astăzi, dragă Balanță, deoarece soarele Vărsător formează un pătrat dur cu nodurile destinului. Încercați să nu abordați ziua dintr-un punct de vedere cu capul dur. Cu toate acestea, ar trebui să fii atent și la sfatul cui iei. 

Luați în considerare încrederea unui membru apropiat al familiei sau partenerului intim în această seară, când luna Taur îi aruncă un sărut lui Mercur perspicace. Aceste vibrații sunt, de asemenea, perfecte pentru a sta jos acasă, deoarece intimitatea îți va oferi ocazia de a descoperi ceea ce îți dorește inima cel mai mult. Luați în considerare să vă curățați spațiul sau să faceți o baie de sare când Luna se aliniază cu Uranus, ajutându-vă să vă scuturați de orice vibrație funky care v-a găsit recent. 

Citește și: Horoscop zilnic 27 ianuarie 2023. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Supărările emoționale din trecut le pot ridica din nou capul urât, dragă Scorpion, în timp ce luna Vărsător formează un pătrat dur pe cer. Nu te simți vinovat dacă trebuie să stai jos de acasă chiar acum, îmbrățișând îngrijirea de sine din siguranța spațiului tău. Din fericire, pe măsură ce luna își continuă călătoria prin Taur, veți avea ocazia să recâștigați armonia prin îngrijire de sine sau dragoste. 

O atmosferă cochetă va pătrunde în aer pe măsură ce seara se manifestă, aducând poezie în gândurile și cuvintele tale, care sunt perfecte pentru a crea legătura cu cea mai recentă dragoste. S-ar putea să te găsească surprize când Luna se apropie de Uranus, așa că asigură-te că îți deschide inima către binecuvântări! 

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Cuvintele tale te-ar putea săpa într-un colț astăzi, dragă Archer, în timp ce soarele Vărsător formează un pătrat dur pe cer. Încearcă să rămâi pe cel mai bun comportament al tău, chiar și atunci când ceilalți te deranjează. Problemele pot apărea în interior, determinându-vă să vă luptați cu blocaje creative, dezorganizare sau temeri personale. 

Din fericire, veți avea șansa de a vă teme și de a vă găsi centrul în această seară, când luna Taur se aliniază cu Mercur, inspirându-vă să recâștigați ordinea în inima, mintea și sufletul vostru. Momentele de iluminare te vor găsi atunci când Luna se apropie de Uranus, ajutându-te să găsești soluții la orice probleme dezordonate care ți-au pătat liniștea. 

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Poate doriți să vă examinați relația cu rețelele sociale astăzi, dragă Capricorn, în timp ce soarele Vărsător se înfruntă cu nodurile destinului. Acest climat cosmic va evidenția modul în care fluxurile online vă pot scoate din prezent, amenințăndu-vă și creativitatea și conexiunile din lumea reală. 

Fă-ți o favoare și petrece ceva timp jucându-te în tărâmurile materiale, împingându-te să ieși afară, să ai interacțiuni față în față sau să lucrezi cu mâinile tale. O energie inspirată se va năpusti asupra ta în această seară, când Luna se conectează cu Mercur și Uranus, încurajându-te să îmbrățișezi ciudatul artistic care trăiește în interior. 

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Emoțiile crescute te pot face să te închizi astăzi, dragă Vărsător, deoarece soarele formează un pătrat dur cu nodurile destinului. Acest climat cosmic ar putea genera, de asemenea, incertitudine cu privire la cine sunteți cu adevărat și ce va aduce calea de urmat. 

Totuși, ar trebui să evitați să cedeți în fața tiparelor de gândire care vă distrug încrederea. Dă-ți permisiunea să stai jos de acasă în această seară, când luna Taur se aliniază cu Mercur, încurajându-te să îmbrățișezi introspecția. Surprizele plăcute vor aduce viață spațiului tău odată ce Luna se va acomoda cu Uranus, făcându-l un moment bun pentru a te elibera de rutinele tale tradiționale. 

Pești: 19 februarie – 20 martie

Gândurile sau sentimentele de care erai sigur cândva te pot arunca brusc într-o stare de confuzie, dragi Pești, în timp ce soarele se îndreaptă cu nodurile destinului. Nu pune presiune pe tine pentru a lua decizii importante chiar acum, mai ales dacă inima ta este sfâșiată de unde să te îndrepți. 

Luați în considerare să apelați la un prieten pentru un sfat în această seară, când luna Taur îi sărută perspicactul Mercur, ajutându-vă să găsiți claritate prin perspectiva celorlalți. Asigurați-vă că țineți un pix și hârtie la îndemână atunci când Luna se întâlnește cu revoluționarul Uranus, promițând că va introduce momente de strălucire. 

- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele