Horoscop zilnic 5 februarie 2023. Află ce se întâmplă cu zodia ta

1
- Reclama -

Horoscopul zilei de 5 februarie 2023 spune că zodiile muncitoare și pasionale vor avea multe de câștigat astăzi. Unii nativi se vor concentra pe relația de cuplu, în timp ce alții își vor petrece timp alături de pasiunile lor sau printre prieteni.

Astrele vorbesc și despre câteva schimbări importante în viața unora dintre nativi.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Visele pline de viață ar putea aduce inspirație creativă și întăriri de încredere în această dimineață devreme, dragă berbec, în timp ce luna Leu îi aruncă un sărut lui Chiron. Asigurați-vă că notați orice idei geniale care vă apar în psihicul când vă treziți, deoarece acestea ar putea aduce la iveală următoarea ta mare operă de artă. 

Atmosfera se va îngroșa pe măsură ce se manifestă luna plină, aducând o energie neliniștită, dar socială, greu de identificat. Între timp, Uranus va fi activ pe cerul nostru, aducând în aer un element imprevizibil. Urmăriți-vă cheltuielile și încercați să rămâneți concentrat pe prezent pentru a evita accidentele, cheltuielile excesive sau dramele. 

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Permiteți-vă emoțiilor să curgă liber în această dimineață, dragă Taur, în timp ce luna Leu împărtășește un schimb dulce cu asteroidul vindecător, Chiron. Acest climat cosmic va avea un impact profund, permițându-vă să sortați prin amintiri, gânduri și sentimente care au fost îngropate de prea mult timp. 

- Reclama -

Luna plină răsare doar câteva ore mai târziu, încurajându-vă să stabiliți limite acolo unde sunt necesare. Această lunație va lumina, de asemenea, treburile tale interne, cerându-ți să abordezi orice dinamică care reduce vibrațiile din spațiul tău. 

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

S-ar putea să vă treziți la câteva mesaje dulci în această dimineață, dragi Gemeni, în timp ce luna Leu îi aruncă un sărut lui Chiron. Permiteți-vă să vă bucurați de dragostea pe care alții o arată chiar acum și asigurați-vă că oferiți singur câteva comentarii de susținere. 

Luna plină va înfrumuseța cerul nostru până la mijlocul dimineții, aducând o energie intensă și cerebrală la masă. S-ar putea să nu simți complet controlul asupra minții tale în acest moment, deși concentrarea pe o ieșire creativă sau pe un proiect de cercetare te poate ajuta să te îndepărtezi de orice gânduri intruzive care îți apar în psihicul. 

Citește și: Horoscop zilnic 4 februarie 2023. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Universul te va binecuvânta cu un somn reparator în această dimineață devreme, dragă Rac, datorită unui schimb dulce între Luna Leu și Chiron. Dă-ți permisiunea să te trezești încet, apropiindu-te de ziua dintr-un loc de lux și petrecere a timpului liber. Luna plină va înfrumuseța cerul nostru până la mijlocul dimineții, oferindu-vă scuza perfectă pentru a vă răsfăța.

Cu toate acestea, acest climat cosmic ar putea stârni probleme în sfera voastră socială, deoarece Uranus încearcă să provoace un pic de haos. Fă tot posibilul pentru a evita oamenii meschini sau toxici, optând în schimb să te concentrezi pe recunoștința ta și pe frumusețea care te înconjoară.

Leu: 23 iulie – 22 august

Universul va trimite binecuvântări în timp ce ești adânc în somn în această dimineață, dragă Leu, datorită unei legături de sprijin între Luna și asteroidul vindecător, Chiron. Nivelurile tale de energie vor crește pe măsură ce luna plină se va manifesta pe cerul nostru, punându-te într-o dispoziție excitabilă, dar intensă. 

Amintiți-vă să rămâneți echilibrați în mintea, corpul și sufletul vostru, altfel puteți fi rapid copleșiți de acest climat cosmic. Între timp, Uranus își aruncă cei doi cenți în joc, amenințând să declanșeze obstacole neașteptate în viața personală și ambițiile tale profesionale. Încercați tot posibilul să mergeți cu fluxul, permițând acestor vibrații imprevizibile să se stingă de la sine. 

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

O energie profundă va pătrunde în aer în această dimineață devreme, dragă Fecioară, în timp ce luna Leu îi aruncă un sărut lui Chiron. Acest climat cosmic ar putea aduce la iveală vise intense, dar terapeutice, dându-ți șansa de a-ți despacheta psihicul în timp ce ești adânc în somn. 

Miezul dimineții va introduce luna plină de astăzi, luminând cele mai întunecate colțuri ale subconștientului tău. Nu fi surprins dacă ești lovit cu câteva epifanie chiar acum. Cu toate acestea, încearcă să nu te simți descurajat dacă nu toate sunt plăcute. Uranus va fi activ și pe cer, împingându-te să evoluezi la nivelul sufletului. 

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Luna plină a Leului se manifestă în această dimineață, dragă Balanță, activând sectorul hărții tale care guvernează comunitatea. Această lunație vă poate ajuta să vă ridicați popularitatea la următorul nivel, deși pot apărea probleme în rândul dinamicii competitive.

Fii atent la comportamentele geloase sau posesive din sfera ta socială, având grijă să închizi orice încercări pe care le-ar putea face colegii tăi de a te doborî. Concentrarea asupra modului de a îmbunătăți lumea din jurul tău te poate ajuta să eviți situațiile toxice, marcând ocazia ideală de a-ți direcționa timpul, concentrarea și resursele pentru a-i ridica pe cei mai puțin norocoși. 

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

S-ar putea să te simți inspirat să te limitezi în această dimineață, dragă Scorpion, în timp ce luna Leu îi aruncă un sărut lui Chiron. Cu toate acestea, această energie ar trebui să se concentreze pe creșterea sănătății tale, deoarece stelele se aliniază pentru a te ajuta să renunți la obiceiurile proaste, în timp ce te îndepărtezi de răsfăț sau de comportamente care nu contribuie la bunăstarea ta generală. 

O energie serioasă va prinde stăpânire pe măsură ce luna plină înfrumusețează cerul nostru, cerându-vă să vă concentrați pe căutarea personală a succesului. Din păcate, universul ar putea oferi un avertisment dacă trebuie să încetinești, ceea ce face important să menții un echilibru sănătos între muncă, joacă și îngrijire de sine. 

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Mesaje de dincolo de văl s-ar putea manifesta în visele tale devreme în această dimineață, dragă Archer, în timp ce luna Leu îi aruncă un sărut lui Chiron. Luați un moment pentru a vă aminti întâlnirile din tărâmul astral la trezire, deoarece acestea pot fi codificate cu sprijin dincolo. Luna plină se manifestă în sectorul spiritual al hărții tale la mijlocul dimineții, aducând un val de energie de bun augur. 

Dacă a existat vreodată un moment în care să meditezi asupra speranțelor și viselor tale, acela ar fi în acest timp. Fă tot posibilul să arăți generozitate și acum, deoarece stelele te încurajează să răspândești puțină bucurie. 

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

S-ar putea să te trezești din vise extrem de emoționale sau sentimentale în această dimineață devreme, dragă Capră de Mare, în timp ce luna Leu îi aruncă un sărut lui Chiron. Acordați-vă permisiunea de a elibera orice gânduri sau sentimente care nu vă mai sunt de folos, permițându-vă să găsiți vindecarea în acest proces.

Luna plină se manifestă în sectorul diagramei dvs. care guvernează transformarea personală chiar înainte de apariția după-amiezii, cerându-vă să vă concentrați asupra modului în care ați dori să evoluați în următoarele șase luni. Amintiți-vă doar că schimbarea vine adesea cu sacrificii și că vi se poate cere să treceți de la anumite persoane, comportamente sau situații. 

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Luna Leu îi aruncă un sărut lui Chiron în această dimineață devreme, dragul Vărsător, creând o ambianță de vis, perfectă pentru a te îmbrățișa cu cineva special. Oferă-ți permisiunea de a-ți strânge prea mult iubita, răsfățându-te cu multe mângâieri și discuții pe pernă înainte de a saluta ziua. 

Emoțiile se vor intensifica pe măsură ce luna plină va răsări, amenințănd să declanșeze dezechilibre în conexiunile voastre emoționale. Faceți tot posibilul să mergeți cu fluxul chiar acum, deoarece Uranus conspiră să evoce neașteptat. Planificați să vă dedicați ceea ce vă rămâne din zi îngrijirii de sine și căutării iubirii în toate formele ei. 

Pești: 19 februarie – 20 martie

Luna plină a Leului înfrumusețează cerurile noastre în această dimineață, dragi Pești, aducând o abundență de energie către casa voastră a șasea solară. Acest climat cosmic se referă la îmbunătățirea vieții tale, cerându-ți să te concentrezi pe rutine, organizarea personală și obiectivele de bunăstare. 

Din păcate, o energie dură de la Uranus te-ar putea face să te simți suprastimulat mental, ceea ce face important să abordezi ziua pe rând. Luați în considerare să vă investiți restul serii în pregătirea pentru săptămâna de lucru care urmează sau pentru a reveni la orice sarcini sau treburi care au căzut pe margine recent. 

Sursa: astrology.com

- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele