I-a furat demisia

0

Premierul Cîțu i-a făcut o mare nedreptate lui Vlad Voiculescu.

 

I-a furat șansa să-și dea demisia de onoare. Pentru că e greu de crezut că fostul ministru nu și-ar fi dat-o în cele din urmă. Am înțeles din prima că a deranjat mafia din sănătate și aceasta l-a demonizat în fel și chip. Dar e clar că nu mafia i-a luat masca de pe față în două rânduri și nici nu l-a făcut să încurce anumite declarații și să se miște în ritm de melc în luarea unor decizii de criză.

Oricum, dubla măsură funcționează din plin în politică, iar criteriile care se aplică atunci când ceri demisia unuia nu mai sunt valabile atunci când la mijloc este vorba despre tine.

Tot la capitolul schimbarea macazului, nu putem să nu observăm cum Ludovic Orban a devenit foarte frecventabil pentru USR PLUS, același Orban, care în decembrie 2020 a reprezentat o condiție (prin absența din fruntea guvernului) pentru intrarea la guvernare.

În rest, boicotarea ședințelor de guvern de către miniștri nu face decât să sporească încrederea oamenilor în actuala coaliție, în special, și în clasa politică, în general.

Iohannis: Circulația pe timp de noapte va fi restricționată mai devreme

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele