Igor Dodon, sfătuit să stea acasă la învestirea noului Președinte Maia Sandu

0

Deputatul PAS Dumitru Alaiba îi recomandă preşedintelui în exerciţiu, Igor Dodon, să nu vină la ceremonia de inaugurare în funcţie a preşedintelui ales, Maia Sandu, Parlamentarul a explicat şi de ce ar fi mai bine ca Igor Dodon să „stea acasă”.

 

„Dodon vine la inaugurarea Maiei Sandu? Dar ce să caute, mă rog? Nimeni nu va avea mare plăcere din această prezenţă. Nici el, nici noi. Domnul Dodon, hai stai acasă. Hai că noi singuri cumva ne isprăvim. Dacă mă întrebaţi pe mine, Dodon nu are ce căuta la inaugurare. Pentru că liniile groase pe care le-am tras în campanie dintre bine şi rău, adevăr şi minciună, decenţă şi trufie, trebuiesc menţinute. Nu a fost doar discurs de campanie. Cel puţin pentru mine”, a scris Dumitru Alaiba pe Facebook, după ce Igor Dodon a anunţat că va veni la inaugurarea Maiei Sandu pentru că aşa i-a solicitat Protocolul de stat.

Ceremonia de învestire în funcţie a Maiei Sandu se va desfăşura pe 24 decembrie, la Palatul Republicii.

Evenimentul va avea loc într-un format restrâns, în contextul restricţiilor impuse de autorităţi în lupta cu pandemia COVID-19.

Vezi și Igor Dodon rămâne la Președinție până pe 24 decembrie

Igor Dodon a declarat anterior că sunt discuţii ca la eveniment să participe până la 50 de persoane sau până la 100 de persoane.

Vezi și Carantina în oraşul Bragadiru şi în comuna Chiajna a fost prelungită cu 7 zile

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele