VIDEO Ambasadorul SUA la București aplaudă eșecul referendumului: “Este exprimarea poporului român pentru toleranță”

0

Ambasadorul SUA, Hans Klemm, a lăudat joi eșuarea referendumului din 6 și 7 octombrie pentru revizuirea Constituției în privința redefinirii familiei drept căsătoria exclusivă între un bărbat și o femeie.

Rezultatul referendumului de sâmbătă și duminică a fost exprimarea poporului român pentru toleranță și împotriva intoleranței. Ceea ce este foarte bine”, a spus Klemm, aflat la Sighetu Marmației, în vizită la Casa Memorială Elie Wiesel.

Întrebat de jurnaliști dacă este importantă pentru poporul ropmân continuarea luptei anticorupție, Klemm a răspuns afirmativ.

”Statele Unite sprijină de foarte mulți ani lupta anticorupție din România. Anul trecut, în cadrul vizitei pe care Klaus Iohannis a făcut-o la Casa Albă, președintele Trump l-a lăudat pe el și poporul român pentru lupta împotriva corupției și a spus că America va sprijini întotdeauna lupta anticorupție”, a subliniat ambasadorul SUA la București.

Citește și Imagine incredibilă: Tablou cu Liviu Dragnea, atârnat pe peretele unei organizații PSD! Prima reacție din partid

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele