”Imaginea lui Liviu Dragnea este extrem de şifonată”

0

Liderii PSD din Transilvania se vor reuni joi seară pentru a decide dacă vor susţine sau nu scrisoarea în care se cere demisia preşedintelui PSD, Liviu Dragnea.

“Pot să vă confirm şi eu că sunt destui (susţinători ai documentului – n.r.), nu cunosc un număr fix, nu am făcut parte din grupul care a redactat această scrisoare. Îmi displace că această scrisoare a fost făcută publică înainte de a o discuta în partid. Sunt lucruri normale în scrisoare, la care nu ai cum să te opui. Lucrurile legate de buna guvernare, de susţinerea Guvernului, toate sunt lucruri pe care fiecare membru PSD şi le doreşte a fi întărite. Cum vom găsi o soluţie amiabilă din care partidul să iasă mai unit va fi mai delicat. PSD nu este format doar din membrii CEx. Nu cred că vineri se va lua o decizie pe care să o accepte toată lumea, dar trebuie găsită o soluţie pentru ca această situaţie să se oprească. Această dispută politică dăunează guvernării. Există asemenea puncte de vedere şi ele pot fi valide. Atâta timp cât Liviu Dragnea a fost cumva paratrăsnetul atacurilor împotriva PSD şi cam el a încasat toate loviturile, este evident că imaginea lui nu că este şifonată, este extrem de şifonată. Mass-media, o parte a societăţii civile, o bună parte dintre români contestă. Nu putem să negăm evidenţa acestui lucru”, a declarat, la Digi 24, liderul PSD Maramureş,Gabriel Zetea.

El a spus că şi-ar fi dorit ca documentul să fie discutat mai întâi în interiorul partidului, dar “asta nu înseamnă că puncte din scrisoare nu pot fi susţinute”. Întrebat dacă este de acord cu semnatarii scrisorii, care spun că situaţia juridică a lui Liviu Dragnea a devenit vulnerabilitatea majoră a PSD, liderul PSD Maramureş a spus că este evident că imaginea liderului PSD “este extrem de şifonată”.

Citește și:

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele