Imagini cu debarcarea armatei Ucrainei în Crimeea

1
- Reclama -

Serviciile speciale de informații militare ucrainene au efectuat o operațiune de debarcare în Crimeea ocupată de ruși, în noaptea de 3 spre 4 octombrie 2023. Agențiile de presă relatează acest lucru prin publicarea unui videoclip distribuit de serviciul de presă al Direcției Principale de Informații.

Potrivit materialelor publicate, forțele militare speciale ale unităților ”Stugna” și ”Frăția” au debarcat pe țărmurile Peninsulei Crimeea și au provocat un atac asupra trupelor ruse.

Operațiunea s-a desfășurat sub acoperirea întunericului folosind skijet-uri. Este de remarcat faptul că armata ucraineană a controlat zona de debarcare folosind o dronă care zbura nestingherită în aer.

Vezi și Polonia și Lituania conlucrează pentru exportul cerealelor din Ucraina

Agențiile de presă amintesc că acesta nu este primul raid al trupelor ucrainene pe teritoriul peninsulei. Anterior, serviciile militare ucrainene au efectuat o operațiune în ajunul Zilei Independenței Ucrainei.

- Reclama -

Potrivit canalului SHOT, ucrainenii au încercat să pătrundă pe teritoriul Crimeei în apropierea satului Olenivka, îndreptându-se spre Capul Tarkhankut. La ora două dimineața, ocupanții ar fi descoperit 4 obiecte: 1 barcă și 3 jet ski-uri, în urma unui atac respins.

- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele