Imagini cu noua Dacia Logan modificată

0

Nu mai sunt decât câteva săptămâni până când noua generație Dacia Logan va fi dezvăluită, scrie Auto Plus, citată de Rador. Constructorul lucrează în prezent la ultimele tușe la noile sale mașini. Un jurnalist de la site-ul Carscoops a văzut un prototip al viitoarei Dacia Logan, care a trecut chiar prin față lui pe când își făcea liniștit cumpărăturile undeva în România.

 

A ieșit imediat din magazin să facă mai multe fotografii cu viitoarea berlină low-cost. Din păcate, automobilul se ascunde în continuare sub un camuflaj gros. Se poate ghici totuși silueta unei berline relativ convenționale, mai puțin pătrată decât Loganul actual.

 

O versiune hibridă?

 

Rămâne de văzut ce se ascunde sub capota acestui nou Logan (și a viitorului Sanadero). Se vorbește mereu de o versiune hibridă, devenită obligatorie pentru a menține nivelurile de emisii de CO2 la praguri rezonabile.

Constructorul speră că versiunea hibridă nu va crește prea mult prețul acestei berline cunoscute tocmai pentru costurile mici.

Modelele Sandero și Logan vor avea în curând parte de modificări de design și sunt șanse mari ca noile versiuni să apară până la sfârșitul anului 2020.

Citește și: Ministrul Economiei: “Dacia se pregătește pentru reluarea producţiei, poate în a doua parte a lunii”

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele