În absența simțului ridicolului, Viorica e convinsă că poate ajunge președintele României

1

Lipsa autoevaluării poate duce la situații penibile. Că Viorica Dăncilă nu are simțul ridicolului e una, că un partid întreg nu îl are e cu totul alta.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, după votul CEx, că s-a votat pentru preşedintele partidului, respectiv pentru ea pentru a reprezenta PSD în alegerile prezidenţiale. Ea aafirmat că are şanse şi în faţa preşedintelui Klaus Iohannis pentru că a demonstrat că poate fi premierul tuturor românilor, deci poate fi şi preşedintele tuturor românilor.

”Am demonstrat că pot fi premierul tuturor românilor, deci pot fi şi preşedintele tuturor românilor. Cred că am demonstrat că pot să-mi reprezint ţara cu demnitate pe plan extern. S-a votat pentru preşedintele partidului, respectiv pentru mine pentru a reprezenta partidul în viitoarele alegeri prezidenţiale. Este un vot care mă onorează, mă responsabilizează în acelaşi timp pentru că ştiu că nu o să intru într-o luptă uşoară. Ştiu că va fi o luptă foarte grea, ştiu că partidul pleacă de la o situaţie dificilă din punct de vedere electoral, dar am încredere în mine, am încredere în colegii mei, am încredere în puterea noastră de a mobiliza, am încrederea că vom câştiga aprecierile românilor, că se vor regăsi în mesajele noastre mulţi dintre români, că vom crea un val de încredere la nivel naţional şi că putem câştiga acestei alegeri”, a declarat Dăncilă după şedinţa CEx.

Citește și: Boris Johnson, noul premier britanic, promite un Brexit rapid

1 comentariu

  1. Domnia Sa crede ca va candida pentru presedintia asociatiei de locatari si are toate argumentele sa fie optimista. Nici Plesoianu n-ar avea sanse, pentru ca este galagios si greu de suportat…dar ca presedinte de partid al blocului ar merge! Vai si Amar!

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele