În această seară vor fi restricții de circulație în București în zona „Arena Națională”

0
- Reclama -

Brigada de Poliție Rutieră a anunțat că marți seară, 28 martie 2023, vor fi impuse anumite restricții de trafic în București, în zona „Arena Națională”, pentru a permite desfășurarea unui meci. Azi, 28 martie 2023, va avea loc un meci din cadrul preliminariilor EURO 2024 între România și Belarus la Stadionul „Arena Națională” din București, începând cu ora 21:45.

Pentru a asigura buna desfășurare a meciului, Brigada Rutieră București a anunțat că traficul în zona stadionului va fi restricționat treptat, în funcție de necesitate. Acestea sunt locurile unde vor fi impuse restricțiile:

  • Pe Strada Maior Coravu, între Șoseaua Mihai Bravu și intrarea în Stadionul Național Arena, precum și străzile care se intersectează și acced în acest tronson,
  • Pe Bulevardul Pierre de Coubertin, între Strada Vatra Luminoasă și rondul de la intrarea în Stadionul Arena Națională, precum și străzile care se intersectează și acced în acest tronson,
  • Strada Tony Bulandra, între Strada Vatra Luminoasă și rondul de la Strada Maior Coravu.

Brigada Rutieră București a informat, de asemenea, că șoferilor le va fi interzisă parcarea în zona de acces la Complexul Arena Națională de pe Bulevardul Basarabia, pe Strada Vatra Luminoasă și Strada Tony Bulandra și în apropierea rondului de pe Strada Maior Coravu.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a anunțat că, în timpul meciului de fotbal de marți, 28 martie 2023, liniile de transport public 86, 90 și 143 din București vor fi deviate temporar. Astfel, începând cu ora 15:00, cele trei linii nu vor mai ajunge la stația „Arena Națională”. Această decizie a fost luată după ce Brigada Rutieră București a anunțat că traficul va fi restricționat pe Bulevardul Pierre de Coubertin, între Strada Vatra Luminoasă și rondul de la intrarea în „Arena Națională”.

- Reclama -

TPBI a transmis și noile trasee pe care vor circula autobuzul și cele două troleibuze. Aceste trasee temporare pot fi consultate pe site-ul asociației. Autobuzele și troleibuzele se vor întoarce la depoul „Vatra Luminoasă” fără călători. Aceste restricții de circulație au fost impuse în zona „Arena Națională” pentru meciul din preliminariile EURO 2024 dintre România și Belarus.

- Reclamă -