Încă 500 de unităţi de învăţământ au trecut în scenariul roşu

0

Alte peste 500 de unităţi de învăţământ din ţară au trecut în scenariul roşu, numărul total al acestora ajungând, luni, la 3.014, arată datele centralizate de Ministerul Educaţiei. 

 

Conform datelor transmite de inspectoratele şcolare până luni la ora 12.00 şi centralizate de Ministerul Educaţiei, sunt 9.748 de unităţi de învăţământ în Scenariul 1 (S1), care presupune participarea zilnică (faţă în faţă) a tuturor preşcolarilor şi elevilor în unităţile de învăţământ, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie sanitară.

Alte 4.894 de unităţi de învăţământ sunt în Scenariul 2 (S2), care presupune participarea zilnică (faţă în faţă) a tuturor preşcolarilor şi elevilor din învăţământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a şi a XII-a, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie, respectiv revenirea parţială (prin rotaţie de una-două săptămâni) a elevilor din celelalte clase de gimnaziu şi liceu, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie.

Vezi și Casoteca.ro/magazin/

Totodată, 3.014 unităţi de învăţământ sunt în Scenariul 3 (S3), care implică participarea tuturor preşcolarilor şi elevilor la activităţi/lecţii online.

SIF Banat Crişana a achiziționat pachetul de acţiuni Doosan IMGB

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele