Încă două restaurante Popeyes se deschid în București, compania caută deja oameni

1

Popeyes România, unul dintre cele mai mari lanțuri de fast-food cu servire rapidă din lume, va deschide două noi restaurante în București, în această vară, unul în Centrul Comercial Park Lake și celălalt în Afi Cotroceni.

Compania anunță, de asemenea, că urmează să angajeze 100 de persoane pentru posturile noi din cadrul celor două unități pe care urmează să le deschidă în România.

Două noi restaurante Popeyes în București

Lanțul internațional de restaurante Popeyes va mai deschide două noi restaurante în București, în centrele comerciale ParkLake Shopping Center și AFI Cotroceni, care vor fi inaugurate în vara acestui an. Crew Members, Shift Managers sau Manager de Restaurant, se numără printre pozițiile pe care Popeyes România caută să angajeze personal.

Primul magazin Popeyes din România a fost deschis la începutul lunii aprilie, în București, în cadrul Băneasa Shopping City. În țara noastră, magazinul este deschis de Sterling Cruise, firma care deţine franciza Salad Box, fondată de Dan Isai.

Compania intenționează să deschidă încă alte 90 de magazine în următorii zece ani, pe piața locală, după cum preciza Mihaela Lungu, Chief Marketing Officer Popeyes România, cu câteva săptămâni înainte de intrarea pe piață a brandului american.

Suntem impresionați de entuziasmul tuturor celor care ne-au vizitat și care și-au exprimat dorința de a ne găsi mai aproape de comunitățile lor. Anul acesta avem în plan deschiderea mai multor restaurante în București și ne dorim să ne extindem echipa pentru viitoarele restaurante. În acest moment, avem unul dintre cele mai atractive pachete salariale de intrare din industria QSR, cu care ne întâmpinăm colegii, Mihaela Lungu, Chief Marketing Officer Popeyes România.

Fondat în 1972 în New Orleans, Popeyes este unul dintre cele mai mari lanțuri de restaurante cu servire rapidă din lume, reușind să creeze o nișă pe piață prin rețetele autentice, în stil Louisiana.

Popeyes a urmat aceeași rețetă de aproape 50 de ani. Celebrul său pui prăjit este marinat timp de cel puțin 12 ore, apoi gătit lent folosind o tehnică de gătit brevetată.

Vezi și: TikTok va împărţi veniturile din reclame

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele