Încă un rând de replici Cîțu Ciolacu: ”să îi dea un telefon”

1
ciolacu psd citu finante

Florin Cîţu a declarat luni că ar aprecia ca pe viitor Marcel Ciolacu să îi dea un telefon dacă are ceva să îi spună. Declarația vin în contextul afirmațiilor șefului PSD care a spus că în cazul în care PSD iese de la guvernare vor fi alegeri anticipate.

 

Liderul PNL a adăugat că decizia privind declanşarea alegerilor anticipate aparţine preşedintelui Klaus Iohannis. „Noi am făcut un compromis pentru stabilitatea României. Nu vom face niciodată un compromis care să ducă România în comunism. Vrem să menținem această coaliţie, vrem să mergem mai departe”, a mai spus Cîţu.

Vezi și Dispută Cîțu Ciolacu pe tema Certificatului Stop Covid

„Aici cred că trebuie să vorbească cu domnul preşedinte pentru că ştim că la domnul preşedinte e decizia cu anticipatele. Deci sare puţin etapele. Noi am făcut un compromis penteu stabilitatea României. Nu vom face niciodată un compromis care să ducă România în comunism. Vrem să menţinem această coaliţie, vrem să mergem mai departe. Ne interesează ca toate măsurile din programul de guvernare să fie respectate”, a spus Florin Cîţu, întrebat luni la Parlament cum comentează afirmaţiile lui Marcel Ciolacu privind alegerile anticipate, în cazul ieşirii PSD de la guvernare.

Cîțu a mai spus că „pe viitor aş aprecia să mă sune dacă are ceva de spus”.

„Cum a spus domnul preşedinte Klaus Iohannis, guvernarea merge bine dată fiind perioada. Noi căutăm în permanenţă soluţii, soluţii bune pentru români, pentru parcursul european al României, nu să ducem România în comunism. Noi nu am anunţat pe nimeni că plecăm de la guvernare. Susţinem toate măsurile care îi ajută pe români, nu măsuri care distrug economia. Vă aduc aminte că în 2020 am luat măsuri care acum se dovedesc a fi bune, dar la vremea lor au fost criticate. Eu zic să stăm cu înţelepciune, să analizăm şi să adoptăm cele mai bune soluţii. Este o restanţă în programul de guvernare, dar nu am criticat pe nimeni. Cei 7% pentru investiţii trebuie puşi la loc la rectificarea bugetară”, a adăugat Cîţu.

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele