Incendiu la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii din Cluj

0
incendiu

Un incendiu cu degajare mare de fum a izbucnit joi dimineaţă, la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii din Cluj-Napoca, în canalul tehnic al unei băi.

 

Pacienţii şi aparţinătorii de la etajele 3, 4 şi 5 au fost evacuaţi, fiind relocaţi în alte spaţii din interiorul spitalul. Iniial, a fost activat Planul roşu de intervenţie, care ulterior a fost dezactivat.

Potrivit ISU Cluj, incendiul s-a produs într-o baie a secţiei Pediatrie 2 a Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii din Cluj Napoca, imobil situat pe strada Crişan.
„Pacienţii şi aparţinătorii de la etajele 3,4 şi 5 au fost evacuaţi ca şi măsură de siguranţă, până la sosirea forţelor de intervenţie, şi au fost relocaţi în alte spaţii din interiorul spitalul. În momentul sosirii pompierilor la faţa locului s-a constatat că ardea masca din materiale plastice a canalului tehnic dintr-un grup sanitar situat la etajul 3 al spitalului, cu degajări intense de fum la etajele 3, 4 şi 5”, informează sursa citată.

Ultima săptămână a festivalului de Muzică Veche București

Începând cu ora 8:55 a fost activat Planul roşu de intervenţie, ulterior acesta fiind dezactivat.

La locul incendiului au intervenit trei autospeciale pentru stins incendii, o auto-platformă pentru intervenţii şi salvări de la înălţimi şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Flăcările au fost stinse imediat după sosirea pompierilor, fără a fi înregistrate persoane rănite în urma acestui eveniment.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele