Incendiu violent la o clădire în Constanța

1
- Reclama -

Pompierii din judeţele Constanţa, Ialomiţa şi Călăraşi au intervenit, în noaptea de miercuri spre joi, pentru stingerea unui incendiu de proporţii care a izbucnit în parcarea subterană a unui bloc din Constanţa.

 

250 de oameni au fost evacuaţi, peste o sută fiind coborâţi cu autoscările de pe acoperiş sau de la etajele superioare. Opt persoane, între care şi copii, au fost transportate la spital cu arsuri sau intoxicaţie cu fum. Peste 30 de maşini au fost avariate.

ISU Constanţa a fost solicitat să intervină, în noaptea de miercuri spre joi, pentru stingerea unui incendiu de proporţii care a izbucnit în parcarea subterană a unui bloc.

Focul a izbucnit de la două maşini, dar s-a extins repede.

- Reclama -

Incendiul fiind de proporţii a fost necesară solicitarea de echipe şi de la ISU Călăraşi şi ISU Ialomiţa.A fost activat Planul Roşu de Intervenţie având în vedere numărul mare al persoanelor implicate.

”250 de oameni au fost evacuaţi, iar peste 100 de oameni au fost coborâţi cu autoscările de pe acoperiş şi etajele superioare”, au transmis forţele de intervenţie.

”Baronul” Marian Oprișan are mai nou un Maybach GLS 600 de peste 180 de mii de euro

- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele