Incident violent provocat de un parcagiu clandestin în Capitala, în Sectorul 3

0

În această dimineață, un jurist pe nume C.P. a încercat să-și parcheze mașina pe domeniul public lângă Registrul Comerțului București. Clădirea se află în sectorul 3 al Capitalei, în zona Piața Muncii. În momentul parcării, un parcagiu clandestin a început să-i lovească mașina, un Ford, cu intenția de a-l obliga să nu parcheze în acel loc. 

Șoferul a încercat să dialogheze cu atacatorul violent, acesta însă a trecut la fapte reprobabile, dezbrăcându-se în mijlocul străzii.

”Am sunat la poliția locală, am reclamat incidentul, iar polițiștii au ajuns la locul faptei în scurt timp. Parcarea era plină de astfel de persoanaje clandestine și dubioase, la venirea poliției, câteva au fost prinse și legitimate. Personajul violent care m-a atacat, plecase însă. M-a uimit virulența atacului. Dacă în locul meu era o femeie?!” declară C.P.

Surse de la fața locului afirmă că atât poliția locală, cât și primăria cunoaște situația. Cu toate acestea persoanele care cer bani oamenilor care vin la Registru nu fac nimic pentru a extirpa acest flagel din Sectorul 3. Unul dintre cei prezenți la incident a declarat că, probabil, această rețea este ținută în viață chiar de unii angajați din sistemul public.

”Este clar că acești amărâți ajung să câștige sute de lei pe zi, deci, din experiența mea de jurist, mi-e clar că este o rețea, ca multe altele, bine organizată, care cotizează pe nu știm nou unde, dar rămâne nederanjată, în mod real, de brațul legii” declară C.P.

Citește și Cătălin Ivan: Dragnea îşi doreşte această OUG, Dăncilă nu va avea nici o ezitare iar Vâlcov este direct implicat

Omul agresat ne-a declarat că merge mai departe și va depune plângere împotriva agresorului, dar se gândește la o masură mai drastică și împotriva autorităților care știu de acest flagel, dar nu fac nimic. ”Este clar că dacă acești infractori nu sunt opriți la timp, astfel de atacuri vor degenera și se va ajunge la violență fizică”, declară C.P.

 

 

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele