Încredere maximă, înarmat la internarea în spital

1
- Reclama -

Problemele din spitalele autohtone sunt celebre. Oamenii pășesc tot mai temători în aceste instituții.

 

Unii își iau măsuri extreme de prevedere.

Un tulcean a dus chestiunea la un cu totul alt nivel în ceea ce privește maximizarea șanselor de reușită a unei operații. Pur și simplu omul a mers la chirurgie înarmat cu un pistol. Evident că în acest caz nu s-a mai pus problema ca medicul să ceară o atenție sau să nu fie atent.

Din nefericire nu toată lumea a înțeles ironia situației.

- Reclama -

Jandarmii au fost solicitaţi să intervină prin 112 la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea deoarece agentul de pază a anunţat că un bărbat, internat la secţia de chirurgie, are asupra lui o armă. „Jandarmii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, unde au identificat persoana în cauză, un bărbat în vârstă de 53 de ani, cu domiciliul în Constanţa, având asupra lui, într-o pungă, o armă din categoria celor neletale, fără butelie de gaz şi încărcător.Bărbatul, aflat într-o stare vădită de ebrietate, nu a dorit să comunice motivul pentru care avea arma asupra sa, însă a declarat că deţine o autorizaţie pentru arma în cauză”, a transmis Jandarmeria Română. Jandarmii tulceni au confiscat arma. Bărbatul va fi cercetat pentru comiterea infracţiunii de port armă fără drept, în sediul instituţiilor publice. În cazul în care va fi găsit vinovat, el riscă o pedeapsă cu închisoare de la un an la cinci ani şi interzicerea unor drepturi. 

Vechilul ideal și idealurile

Cum nici despre pușcării nu am auzit lucruri bune, nu e greu să ne închipuim cum se va prezenta omul la locul detenției, în cazul în care va fi condamnat.

- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele