Vechilul ideal și idealurile

0
- Reclama -

Dinamo, un club care moare greu, în ciuda strădaniilor celor care l-au administrat și îl administrează, reușește să propună o nouă figură interesantă: Ovidiu Burcă.

 

În acte e antrenor, altfel am putea spune că e vechilul ideal.

Faptul că jucătorii au mișcat în front pe motiv că nu erau plătiți de trei luni l-a înfuriat peste măsură. I-a certat cu strășnicie pe greviști, fix el, omul care pe vremea când era jucător participa cu elan la …o grevă.

Declarția lui Burcă e demnă de reținut: „Toţi am ştiut unde venim, au fost lipsuri, s-a retrogradat. Cei care vin la Dinamo să se împlinească financiar, care se aşteaptă ca lucrurile să fie ca în alte părţi, nu au ce să caute aici. Am nevoie de jucători cu care să mă identific, care să creadă în obiectivul clubului. Nu le cer sacrificii enorme, le-am cerut să aibă răbdare o săptămână. Nu le-am cerut mult. Nu aveau niciun motiv să facă ceea ce au făcut. Nu am nimic personal cu nimeni, vreau lângă mine oameni care să fie motivaţi dincolo de aspectul material. La Dinamo nu vii să câştigi bani, dar Dinamo poate să îţi ofere pasiune, apartenenţa la un club imens cum e Dinamo şi nu ai voie să înşeli aşteptările oamenilor. E o meteahnă care se perpetuează de ani de zile, apare o problemă, facem grevă. Eu cred că am făcut multe lucruri pentru ei şi le-am garantat personal că săptămâna asta se rezolvă şi au făcut invers decât le-am cerut. Eu vreau la Dinamo oameni care vin pentru un ideal. Cei care rămân aici să fie uniţi de un ideal. De asta sunt supărat, pentru că am picat testul ăsta. Încercăm să le punem la punct cele mai noi metode, să îi respectăm, dar nu i-a interesat pe niciunul şi o luăm din nou de la zero„, a declarat Ovidiu Burcă.

- Reclama -

Dinamo București suferă retrogradarea fără precedent după 74 de ani în elita românească, iar abisul ar putea fi mult mai adânc

Nu e o noutate, orice om care vrea să te folosească gratis vorbește despre idealuri.

Bravo Burcă, ai grijă la idealuri!

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele