Sistemul scârţâie, nu trebuie lăsat să se ungă

0

Somnul rațiunii naște monștrii!Crima oribilă de la Caracal produsă cu largul concurs al autorităţilor arată cât de putred este actualul sistem care conduce ţara.

La presiunea opiniei publice acesta a început să scârţâie şi aruncă în exterior mici rotiţe, ministrul de interne, şeful STS, un şef de post… Totul s-a transformat într-un joc grețos, un dans peste niște morminte proaspete. PSD și ALDE o țin una și bună cu STS-ul, opoziția și președintele au identificat alți vinovați, toți încercând să ascundă adevărata problemă, aceea a unui sistem contruit în 30 de ani, care are ca unic scop deservirea unor interese de grup și care nu are nicio treabă cu populația. Faptul că se încearcă inventarea unor noi comisii, una condusă de celebrul Arafat, omul care le-a făcut pe toate, dar nimic bine, ne demonstrează că în continuare suntem considerați o masă ușor manevrabilă.

Sistemul populat cu incompetenți și slugi trebuie distrus din temelei, altfel nu avem nicio șansă. Un astfel de stat nu protejează niciun om cinstit, e plămădit pentru propășirea infractorilor.

Momentul e rușinos pentru noi toți, care am asistat pasivi la apariția unei astfel de construcții monstruoase. Din acest punct devenim coautori morali la orice mizerie se mai produce în această țară, dacă nu facem nimic pentru distrugerea acestei mafii.

Citește și: Ciolacu va cere desființarea comisiei Iordache și înființarea unei comisii pentru crimele din Caracal

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele