România fără hoți sau fără PSD și asociații

0
- Reclama -

Până nu avem cereri clare, un lider nepolitic și o soluție la situația politică actuală, niciun politician cu funcție nu va renunța fără luptă, chiar și de tavernă sau beci, la salariul și beneficiile de oficial al statului roman, dar există speranță!

Marea problemă a unui astfel de politician este corupția endemică aflată sub pielea sa politică. În afară de cei aflați sub aripa lui Nicușor Dan, politicieni doar cu numele, destructuratori ai unui sistem bolnav și corupt, aleșii românilor sunt ei înșiși corupatori, murdari și neonești, sau sunt odrasle politice sau de sânge ai unor astfel de creaturi politice inutile.

Politicienii români, aflați în funcții sau aspiranți, sunt inutili ai meseriei lor, dar interesați de carieră și preamărire exclusiv prin dulcea și mlăștinoasa ascensiune politică.

Dacă Dragnea este un cunoscut și veros om de afaceri, să nu uităm afacerea Teldrum din Teleorman, premierul Grindeanu este un matematician. La vârsta lui, cu toate gradele profesorale, Premierul, ar fi ajuns la vreo 2200 de lei pe lună. Matematician fiind, domnia sa ar fi putut să ajungă director de școală, abil după cum l-am văzut, poate chiar inspector. Ar fi câștigat 3000 de lei, să zicem.

În schimb, Grindeanu a vrut să intre în politică. S-a dat pe lângă un „curat” al PSD-ului, tata Sârbu, tatăl inutilei europarlamentare Daciana Sârbu și socrul fostului premier plin de minciuni, Victor Ponta.

- Reclama -

Sub conducerea sa, Guvernul care îi poartă numele a adoptat probabil cea mai mișelească lege (ordonanță de urgență) pe care au văzut-o românii după 1989.

Sigur, sunt o serie de băbuțe și moșulici, dar și angajați la stat și angajați la stat degeaba pe banii de ajutoare sociale, care nu au nimic ca Dragnea să nu facă pușcărie, chiar dacă a furat ca în codrii tăiați de tata Sârbu și colegul de infracțiuni Hrebenciuc.

Dar noi, ăștia care muncim de 20 de ani și avem în jur de 40, ce să facem?

Eu zic să ieșim în stradă, să protestăm, să cerem alegeri anticipate, să cerem 100 de parlamentari, dar și urmarirea penală pentru ministrul Justiției, pentru primul ministru și incriminarea generalului cu decorații KGB-iste, Abraham și a șefului Senatului, domnul Tăriceanu.

Hai să nu ne oprim aici, poate acum scăpăm de hoții FSN-iști, de urmașii eșalonului doi din PCR, oameni care stăpânesc România.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele