PSD-istul Manda, aproape fără activitate ca europarlamentar

0

Europarlamentarul PSD Claudiu Manda, soțul primarului Craiovei, Olguța Vasilescu a fost inclus de publicația Politico în topul eurodeputaților care participă cel mai puțin la voturile din plenul Parlamentului European (PE).

 

Manda se situează pe locul 8 din 10 în clasamentul europarlamentarilor cu cea mai scăzută activitate, înregistrând o cotă de prezență de 80,9% la activitățile și voturile PE.

În ceea ce privește absența de la vot, mogulul italian de presă, Silvio Berlusconi, în vârstă de 85 de ani, a înregistrat cea mai mică prezență (59%) din rândul europarlamentarilor, de la preluarea mandatului său în 2019. Unul dintre motivele absenței sale ar fi faptul că a fost infectat cu COVID-19 în 2020 și s-a luptat cu simptomele bolii timp de mai multe luni de zile, amintește Politico.

UPDATE: Europarlamentarul PSD Claudiu Manda a fost trimis în judecată de DNA

De asemenea, din analiza realizată de Politico mai reiese faptul că Manda este cel mai indisciplinat europarlamentar din rândul Grupului Alianței Progresiste a Socialiștilor si Democraților (S&D), votând în proporție de 22,2% în mod diferit față de restul colegilor săi.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele