Ciolacu nu este adeptul suspendării Președintelui Iohannis

0

Cel mai bun prieten al şefului statului pare Președintele PSD, Marcel Ciolacu. Preşedinte și al Camerei Deputaţilor, Ciolacu a declarat că nu este adeptul suspendării Președintelui Iohannis, argumentând că aceasta este o măsură “mult prea bruscă” în actuala situaţie de pandemia de COVID-19 pe care o traversează România și întreg mapamondul.

 

Președintele PSD a făcut afirmațiile la postul TV al fugarului Sebastian Ghiță și al actualului candidat Pro România din Prahova la Camera Deputaților, Alexandru Iacobescu. Sebastian Ghiță i-a împrumutat lui Iacobescu 100 de milioane de euro.

“Nu sunt adeptul suspendării preşedintelui. E o măsură mult prea bruscă, mai ales într-o situaţie ca acum, de pandemie, să vii cu suspendarea preşedintelui. Şi să nu uităm că, pe greşeala PSD şi pe greşelile altor partide, preşedintele actual a câştigat cu 67%. Eu cred totuşi că va respecta Constituţia”, a declarat Ciolacu, la România TV.

Vezi cum îţi construieşti o cabană la munte cu buget redus

Pe de aptă parte, Marcel Ciolacu susține că PNL a mințit pensionarii și profesorii. Preşedintele PSD a declarat că guvernul PNL a ”minţit” când a spus că a pus bani în buget pentru creşterea pensiilor de la 1 septembrie. Același Ciolacu spune pe Facebook că acum guvernanții “mint că nu vor creşte impozitele şi taxele, deşi, pe ascuns, lucrează de zor la simulări pentru a creşte TVA-ul”.

Vezi aici: Ciolacu susține că PNL a mințit pensionarii și profesorii

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele