O româncă a venit să protesteze de la Viena în același avion cu Dragnea

0

Amintim că un număr împresionant de români au iești în stradă duminică, 5 noiembrie 2017, împotriva modificării legilor din justiție și fiscale.

Citiți și UPDATE: Proteste, colecția toamnă-iarnă

O româncă aflată pe aeroportul din Viena, aștepta îmbarcarea în avion, când în sala de așteptare l-a întâlnit pe nimeni altul decât Liviu Dragnea. Colega de zbor a lui Dragnea, a venit în România pentru a participa la protestul anti-guvernarea PSD – ALDE.

„PASSENGER DRAGNEA. Suntem în aeroportul din Viena, colegi de avion cu Dragnea însuși. Am crezut că e coincidență de nume când l-au strigat la poartă. E mai gras decât mi-l aminteam. M-am dus la el și, de la o distanță respectuoasă, i-am zis: „De aici, noi mergem direct în piața Victoriei. Să știți că n-o să câștigați. O să vă mănânce pușcăria.” M-a întrebat „ce să câștig?” Un acces de patetism m-a împins să zic „războiul împotriva poporului român”. S-a crucit. I-am zis că va avea nevoie de mult mai multe cruci.

Ne vedem curând, în stradă. #rezist

FYI cursa Austrian Airlines aterizează la 20.10, dacă aveți chef de un Flashmob.” a scris Irina Vasilescu pe pagina sa de Facebook.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele