ING va face concedieri

0
- Reclama -

NG Groep NV, cel mai mare grup bancar din Olanda, a anunţat joi că va desfiinţa 1.000 de locuri de muncă şi va închide toate sucursalele din America Latină şi unele ţări din Asia, în încercarea de a-şi reduce costurile şi a accelera transformarea sa digitală.

 

În paralel, ING a raportat un profit net de 788 milioane de euro în trimestrul al treilea, aproape jumătate faţă de rezultatul de 1,4 miliarde de euro raportat în trimestrul al treilea al anului trecut, şi sub estimările analiştilor care mizau pe un profit de 844 milioane de euro. În schimb, costurile ING au crescut până la 2,6 miliarde de euro.

„Pe segmentul wholesale banking, ne vom concentra şi mai mult pe clienţii noştri de bază precum şi pe simplificarea amprentei noastre geografice, ceea ce înseamnă mai puţin personal. Aceasta include închiderea sucursalelor din America de Sud şi unele ţări din Asia”, a declarat directorul general de la ING, Steven van Rijswijk.

Şeful ING a adăugat că pe segmentul de retail banking, vor fi reduse eforturile de standardizare a serviciilor de digital banking, ceea ce va avea un impact asupra unor ţări precum Franţa, Spania şi Cehia.

- Reclama -

Fermă cu carne 100% ecologică, se construieşte în localitatea Cireşu

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele