Îngrijorător: minori care suferă de depresie

0
depresie trist
- Reclama -

Ministrul Sănătății, Florian Bodog, susține că specialiștii se confruntă tot mai des cu copii care suferă de depresie.

„Cred că este important să comunicăm, acesta cred că este cel mai important lucru, pentru că din cauza unei proaste comunicări avem cazurile de depresie la copii și cred că trebuie să tragem un semnal de alarmă în acest sens”.

Declarația a fost făcută  la un eveniment de prezentare a rezultatelor unui studiu referitor la atitudini și percepții despre bolile mintale în cadrul populației României.

„Mă voi apleca asupra rezultatelor studiului dumneavoastră alături de președintele CNAS și alături de doamna consilier prezidențial și vom încerca să promovăm și bineînțeles alături de reprezentanții comisiilor de sănătate ale Parlamentului și vom încerca să promovăm politici publice pentru a aduce rezolvări în această problemă. Suntem conștienți că acest lucru nu e foarte ușor, suntem conștienți de faptul că ar trebui să mobilizăm resurse în acest domeniu, însă avem determinarea și inclusiv în programul de guvernare, știți foarte bine, avem prinse acele centre comunitare medico-sociale care ar putea asigura suportul pentru astfel de activități”.

sursa foto: feminis.ro

- Reclama -
- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele