Înțelegerile PSD – UDMR au picat

0

Tensiuni în Parlament cu o zi înainte de moțiunea de cenzură împotriva lui Sorin Grindeanu. PSD a reluat, marți, negocierile cu UDMR în încercarea de a obține voturile maghiarilor, dar nu au reușit să se înțeleagă. Toate proiectele negociate cu UDMR au fost retrase de pe ordinea de zi a Parlamentului.

UDMR nu mai are niciun motiv să se implice în lupta internă din PSD câtă vreme înțelegerile de luni cu social-democrații nu mai sunt valabile, a declarat senatorul UDMR Tanczos Barna.

“Din moment ce înțelegerea de ieri nu mai este în picioare, din moment ce PSD a propus retragerea de pe ordinea de zi a tuturor proiectelor de legi pe care le-am stabilit ieri la discuțiile de dimineață, nu avem niciun fel de motiv să ne implicăm în această ceartă internă a PSD”, a afirmat marți parlamentarul UDMR.Întrebat dacă marți vor mai fi negocieri între UDMR și PSD, senatorul a spus că nu crede.

Referitor la prezența în sală a parlamentarilor UDMR la dezbaterea moțiunii de cenzură, Tanczos Barna a arătat: “Vom decide la ședința celor două grupuri parlamentare din Camera Deputaților și Senat ale UDMR. Orice variantă este posibilă, mai puțin votarea moțiunii. Se va lua în jumătate de oră această decizie”.

Victor Ponta spune că „Nu este niciodată de vină cel care cere – în schimb responsabilitatea este a celui care dă ( de data aceasta o mare responsabilitate )”.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele