Nou sondaj cu Barna mai aproape de Dăncilă

1

Un nou sondaj ne rată un clasament ușor de previzionat: Klaus Iohannis se află pe primul loc în preferințele electoratului cu 38,9%, urmat de Viorica Dăncilă cu 22,6% și de Dan Barna 19,1%. Pe locul patru se află candidatul susținut de ALDE și Pro România, Mircea Diaconu – 8,2%, iar clasamentul este completat de Theodor Paleologu cu 5,5% și Kelemn Hunor cu 3,6%.

Citește și Sorina Pintea, despre proiectul „Dăruiește Viață”: A fost o ședință tensionată, ne-am certat pe alocuri

„Au sosit și rezultatele din sondajul derulat săptămâna trecută, ultimul din seria de 3 sondaje realizate prin metoda față-în-față în campanie. Datele au fost colectate în 100 de localități, total chestionare 1225. Vestea bună este că Dan este pe creștere! Ecartul față de Dăncilă a scăzut la 3,5%, de la 4,9% în luna anterioară. Mobilizarea votanților noștri este în creștere, iar convertirea electoratului Alianței de către Dan Barna la fel: de la 86,2% la 92% în ultimul sondaj”, se arată în mesajul transmis pe grupul intern al partidului de coordonatorul campaniei electorale, Cătălin Drulă.

În ceea ce privește poziționarea partidelor avem:

1. PNL 38,2%,
2. PSD 24%,
3. USR-PLUS 20%,
Sub pragul electoral
4. Pro România 4,8%,
5. UDMR 4,5 %
6. PMP 4,3%

1 comentariu

  1. cum dracu’ gandesc romanii??? o dai jos pe Veo ca-i incapabila sa conduca si vreau sa o puna iar la conducere? toti is analfabeti/agramati ca ea si fac front comun? nu vad ca ne face de ras in lume??

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele