Interimarul Orban e super-pregătit pentru coronavirus

0

Premierul interimar, Ludovic Orban, anunţă că autorităţile au pregătit în fiecare judeţ spaţii pentru carantină instituţionalizată pentru persoanele suspecte de infectare cu virusul COVID-19.

El susţine că măsurile luate de către autorităţi pentru prevenirea răspândirii virusului sunt considerate severe, dar erau necesare.

“Am considerat o prioritate lupta împotriva coronavirus, pentru a preveni şi pentru a combate răspândirea coronavirusului. Am luat decizii care ţin de persoanele care vin zonele afectate. (…) Sunt măsuri care sunt considerate severe, dar după părerea mea erau necesare şi anume aceea de a introduce în carantină instituţionalizată pe toţi aceia care vin localităţile de focar şi care sunt suspuse măsurilor de închidere a localităţilor, de asemenea de a ţine în carantină sub forma izolării a domiciliu pe cei care vin zonele cu cazuri de coronavirus. Avem pregătite în fiecare judeţ locaţii pentru această carantină instituţionalizată”, a declarat premierul interimar Ludovic Orban, miercuri, înaintea şedinţei CSAT.

Citește și: Grecia s-a pricopsit și cu primul caz de Covid-19

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele