Interviu cu un infractor fugar: patru televiziuni s-au repezit să-l difuzeze în același timp

0

Fostul deputat Sebastian Ghiţă a acordat un amplu interviu  jurnalistului Ion Cristoiu. Patru televiziuni (B1TV, România TV, Antena 3 și TVR1 !!!) s-au repezit să-l difuzeze.

Nu s-a spus nimic în plus față de ce se repetă obsesiv la respectivele televiziuni. Aceeași încercare de a pune pe picior de egalitate judecătorii și procurorii cu infractorii.

“Timp de doi, trei ani, poate mai mult, naiv eu, i-am explicat eu şi lui şi lui Kovesi şi lui Maior şi celor din comisie, ce se întâmplă cu oamenii ăştia, nici nu ştiam atunci că toţi procurorii stau la masă, falsifică înregistrări. I-am spus: Domnule, nu e în regulă. El făcea pe miratul. Nu mi-am închipuit că în doi trei ani nu o să mă bage un pic în seamă după atâtea lucruri întâmplate între noi. Maior zicea că lucrurile trebuie verificate (…) Când o să mă întâlnesc cu prietena mea Codruţa o să o întreb dacă a complotat cu acei oameni ca să îmi facă rău. Eu nu ştiam dacă aceşti oameni o să îmi facă rău sau nu, dacă o să mă bată unii în închisoare sau nu şi am vrut să atrag atenţia că nu mai suntem pe vremea securităţii dinainte de ’60. Nu mai pot fi băgaţi oameni în închisoare să fie bătuţi, schingiuţi. Voiam să spun lucrurile aşa cum sunt, nu cum sunt împrăştiate de maşinile de propagandă”.

Fugit din România, pentru a nu răspunde în fața justiției, Giță a fost arestat la Belgrad, pe 13 aprilie 2017, în timp ce se plimba pe o stradă, împreună cu fratele său. La legitimare, Ghiţă a prezentat un act de identitate şi un permis sloven, în timp ce fratele său le-a dat poliţiştilor actele reale.

Citește și: BNR a refuzat OTP, iar maghiarii nu pot prelua Banca Românească

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele