Iohannis și Juncker sunt ”luați la mișto” de presa maghiară aservită lui Viktor Orban

0

Presa controlată de Viktor Orban continuă atacurile la adresa Europei, manipulându-și publicul. Duminică seara, o televiziune apropiată Guvernului de la Budapesta a folosit o falsă fotografie în care apare președintele României, anunță germanii de la Deutche Welle.

”Jean Claude Juncker sărutându-l pe gură pe Klaus Iohannis în stilul celebrului sărut dintre liderul sovietic Leonid Brejnev și omologul său redegist Erich Honecker a fost ilustrația folosită de televiziunea maghiară Hir TV în emisiunea ”Bayer Show” pentru a comenta alegerile pentru Parlamentul European.

„Copii, în 30 de ani nu s-a întâmplat nimic. Voi pe cine ați vota?… Boșorogi care se amușinează în public? Juncker si un mare european despre care nu știu cine e”, spune comentatorul Hir TV, post de televiziune aflat în proprietatea unuia dintre fondatorii partidului lui Orban Viktor, FIDESZ. Gazda emisiunii Bayer Show, Zsolt Bayer, face o aluzie la un celebru afiș FIDESZ de acum 30 de ani, în care apare perechea Brejnev-Honecker și un cuplu tânăr. Întrebarea pusă pe afiș, atunci, era: Voi pe cine ați vota?

Vezi aici pagina de FB a celor de la DW 

În realitate, chipul lui Iohannis este adăugat într-o imagine în care Juncker îl sărută pe chelie pe Frans Timmermans. Manipularea a fost sesizată de site-ul Magyar Narancs, iar poza originală a fost descoperită de un alt site, 444.hu (via Tutsek Pál)”, scrie Deutche Welle.

Citește cum Viktor Orban încurajează natalitatea: împrumuturi șterse după nașterea celui de-al treilea copil

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele