Ion Iliescu este somat să se lepede de actualul PSD

0

Fostul consilier al lui Ion Iliescu, profesorul universitar Dumitru Borțun, lansează un nou atac, cu manta, la adresa actualului șef al PSD, Liviu Dragnea.

Dumitru Borţun i-a cerut, la Realitatea TV, fostului președinte să se ”lepede” de actualul PSD, într-un act ritualic menit să spele de păcate, trecute și viitoare, pe mai mulți oameni, inclusiv posibili votanți.

”În țara asta multă lume nu a înțeles că nu mai e vorba de partidul de stânga al lui Ion Iliescu. Vreau să fac un apel. Vreau să mă adresez domnului președinte Ion Iliescu. Domnule președinte vă rog din suflet faceți un act de curaj politic, ieșiți în presă și spuneți oamenilor care cred că asta e partidul dumneavoastră, că nu mai e. Faceți această această declarație politică importantă. Multă lume votează cu PSD-ul din inerție. Cunosc oameni care au crezut în dumneavoastră, în paradigma stângii și votează din inerție cu acești indivizi. Vă rog, ieșiți și spuneți:”nu mai e partidul pe care l-am întemeiat eu”. Asumați-vă acest risc dacă vreți să rămâneți în istorie cu o faptă bună. ”

”Te lepezi de Satana?”. Întrebarea și răspunsul se rostesc de câte trei ori!

Citește și: Fake news-ul zilei la un post de știri: Klaus Iohannis are dosar la DNA

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele