Directorul SRI, Eduard Hellvig, invitat în Parlament pe tema Rusia-Ucraina

3
Directorul SRI, Eduard Hellvig
Directorul SRI, Eduard Hellvig

Preşedintele Comisiei comune permanente a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii Serviciului Român de Informaţii, senatorul Cristian Chirteş, l-a invitat pe directorul SRI, Eduard Hellvig, la şedinţa comisiei din data de 22 februarie, la ora 13,30, pentru a discuta despre situaţia de securitate din zona extinsă a Mării Negre şi de pe Flancul Estic al NATO.

 

Parlamentarii din comisie au decis să invite conducerea SRI la lucrările de săptămâna viitoare pentru a fi informaţi cu privire la evoluţiile actuale de securitate la graniţa Ucrainei şi asupra aspectelor de interes pentru România.

Solicitarea comisiei vine în contextul tensiunilor Rusia – Ucraina, precizează sursa citată.

Iosefina Pascal, noua Oana Lovin. A strigat în Piața Victoriei: „Vrem eliberare, nu carantinare!”

„Am trimis o invitaţie conducerii Serviciului Român de Informaţii să participe la şedinţa comisiei noastre de săptămâna viitoare. Parlamentarii din comisie doresc să fie informaţi cu privire la situaţia din proximitatea Ucrainei şi din zonă. După cum ştiţi, au avut întâlniri pe problematica ucraineană şi Comisiile de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională ale Senatului şi Camerei Deputaţilor cu ministrul Apărării. În fiecare zi apar noi situaţii şi fiecare dintre parlamentarii din comisia noastră au întrebări pe care doresc să le adreseze conducerii SRI”, a declarat senatorul Cristian Chirteş, preşedintele comisiei, citat în comunicat.

3 comentarii

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele