Iosefina Pascal, noua Oana Lovin. A strigat în Piața Victoriei: „Vrem eliberare, nu carantinare!”

Maria Grapini nu are nicio problema că Iosefina Kimi Pascal a fost la protest, dat fiind că este în timpul ei liber

0

Iosefina Kimi Pascal, 27 de ani, asistentă a europarlamentarei pro-penali PSD Maria Grapini, este unul dintre organizatorii protestului din Piaţa Victoriei. Kimi Pascal, cum se numește pe Facebook, PSD-ista a protestat faţă de „dictatura sanitară” impusă de Guvern propriilor cetăţeni.

 

Contactată prin telefon de B1TV, Maria Grapini a spus că nu are nicio problema că domnișoara Iosefina Kimi Pascal a fost la protest, dat fiind că este în timpul ei liber.

Sigur, domnișoara Iosefina Kimi Pascal este plătită din bani europeni, iar protestul este unul politic, deci, Maria Grapini ar trebui trasă la răspundere dat fiind că plătește un din banii contribuabililor europeni un protest care neagă existența COVID, neautorizat, în timpul căruia au fost ignorate legile de distanțare socială.

La mitingul anterior, de la jumătatea lunii mai, la care persoane fără o doctrină clară au ieșit la protest, PSD a trimis pentru a agita spiritele o videochat-istă. Domnișoara Oana Lovin.

Oana Lovin, fata care protesta cu sparanghel, ar putea face din Piață ”o sursa incredibilă de venituri”

Iosefina Kimi Pascal, a devenit cunoscută la sfârşitul lui 2018, după ce a participat la emisiunea „Romania 100” realizata de Antena 3, unde i-a îndemnat pe români să-şi exercite judecata critică, să dea dovadă de „empatie socială”, şi să deschidă ochii la parazitarea instituţiilor publice şi a justiţiei.

Tânăra a devenit o foarte activă anti-DNA şi a atras laude din partea Sputnik care a notat argumente demne de luat în seamă în textele acesteia.

Iosefina Kimi Pascal este pasionată de cosplay (art performance japonez care presupune costumaţia în personaje din benzi desenate de tip manga şi altele), fitness, dar și de politică.

Mesajele Iosefina Kimi Pascal sunt extrem de agresive

Mesajele par însă scrise de strategi ai partidului din care face parte doamna Grapini, mai ales că PSD continuă să tergiverseze votarea legii carantinei, pe motiv că nu le place românilor: vezi aici Gest inconștient: Baronii PSD din Moldova, împreună cu Dăncilă, vor respingerea legii carantinei

Toţi oamenii care susţin Legea Dictaturii Sanitare, în forma abominabilă condeiată de Guwerner, sunt complici la distrugerea democraţiei şi libertăţilor cetăţeneşti din România.

Iosefina Kimi Pascal și protestatarii susțin baliverne, iată-le!

Legea este în întregime neconstituţională şi voi puncta doar câteva aspecte:

De la ambiguitatea iniţială, nefiind specificat un anume virus, sau infecţie, lăsând loc pentru încarcerarea oamenilor care au orice fel de infecţii, pentru că, sanchi, “reprezintă un risc pentru sănătatea publică”.
Până la toate articolele neconstituţionale care instituie detenţia forţată a cetăţenilor în spitale, confiscarea şi distrugerea bunurilor personale, idei asupra cărora Curtea Constituţională a României s-a pronunţat deja.
Culminând cu experimentele umane, cetăţenii SUSPECŢI şi ASIMPTOMATICI fiind supuşi, obligatoriu, unor tratamente medicamentoase, fără acordul lor. Faptă care încalcă toate punctele Codului de la Nürnberg.
Obligativitatea adoptării recomandărilor emise de un organism global care a excelat în afirmaţii contradictorii şi pseudo-stiintifice, OMS, reprezintă o subminare a suveranităţii naţionale şi este o situaţie unică în istoria României.
Mai mult decât atât, transformarea cetăţenilor României în “ciumaţii Europei”, prin prezentarea acestor cifre alarmante, de la nivel diplomatic, reprezintă un atac grav la poziţia geopolitică a ţării în interiorul Uniunii Europene şi nu numai.
De departe cea mai imbecil-cretinoidă afirmaţie a lui Klaus Johannis este următoarea: “Virusul nu ţine cont de Constituţie!”.Ascultându-i pe cei care scot asta pe gaura gurii, putem identifica indivizii care au creierul muci, tras la blender.Dar, de dragul dezbaterii, voi argumenta că virusul afectează OAMENI, care trebuie să respecte Constituţia României şi ale căror drepturi fundamentale sunt GARANTATE de Constituţia României. Mai mult decât atât, autorităţile care trebuie să limiteze răspândirea unui virus trebuie să RESPECTE CONSTITUŢIA ŞI DREPTURILE CONSTITUŢIONALE ALE CETĂŢENILOR.
Nimic nu justifică adoptarea unei asemenea forme de dictatură medicală, nici dacă epidemia făcea zeci de mii de victime, nu 1000. Puţinele voci care mai sunt libere in ţara asta au datoria să semnaleze şi să oprească acest abuz şi această turnură halucinantă a lucrurilor. Ruşine tuturor celor care aderă, susţin sau încurajează instaurarea dictaturii! Au murit părinţii şi bunicii voştri pentru libertatea pe care acum scuipaţi, pentru că v-aţi speriat de o gripă şi alegeţi să trăiţi ca sclavi.
Cei care nu se regăsesc în această descriere dură a unei mentalităţi toxice şi fataliste, sunt aşteptaţi în Piaţa Victoriei, duminică 12 iulie, ora 18, pentru a-şi exprima revolta faţă de această tentativă de transforma a României într-o dictatură sud-americană”, scrie aceasta pe Facebook.

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele