Oana Lovin, fata care protesta cu sparanghel, ar putea face din Piață ”o sursa incredibilă de venituri”

Român plecat în Germania: ”așa bani, nici la parlament nu faci și nici nu furi nimica”

0

Oana Lovin a fost una dintre cele mai promovate participante la protestele recente din Piața Victoriei. Domnișoara extrem, extrem de bine îmbrăcată, a adus un mănunchi de sparanghel în fața guvernului. A avut un fotograf profesionist care să-i imortalizeze prezența.

 

Oana pare să fi protestat împotriva restricțiile impuse de autorități, restricții de la care ar fi făcut însă excepție lucrătorii care au mers în Germania, în plină pandemie, ca să culeagă sparanghel.

Sigur, oamenii au mers acolo să-și câștige existența, așa cum a comentat unul dintre ei pe Fb: ”așa bani, nici la parlament nu faci și nici nu furi nimica”.

Dar, Oana Lovin pare să nu fi mers acolo pentru proteste. Aflăm de la una dintre sursele Informateca.ro că în Piața Victoriei sunt sute de videochat-iste. Mai multe studiouri, cel puțin 3, printre care renumitul Studio20, al afaceristului Mugur Frunzetti, se află acolo.

Mugur Frunzetti, Studio20: „Deschidem două sedii noi în România, dar ne extindem prioritar în afara țării”

”Este o sursa incredibilă de venituri pentru fete, această piață. În timpul protestelor, multe fete se băteau pe locurile de seară sau noapte. Ideea e că își puneau camera spre geam, își făceau treaba povestind despre proteste. Multe fete au mii de euro datorită acestor proteste” spune o fostă videochat-istă.

Aflăm că o cameră live poate aduce unei astfel de fete și mai mulți bani, o transmisie live din piață putând fi foarte bine remunerată.

”Dacă ai unul dintre membrii care își dorește o poveste direct din piața, vorbești cu colegii de la IT și rezolvi problema. Bravo!

Acum e și cunoscută de toată lumea, poate merge și la TV. Se poate reprofila…”, mai spune domnișoara.

Cât despre Oana Lovin, avem câteva imagini legate de activitatea sa de videochart.

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele